Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: tripod yardım Orası öyle, malzemesinden dolayı biraz pahalıya maloluyor tabiki markası da var.Zaten ayakları bu fiyatta ise kafasını oldukça iyi bir fiyata satman olası.Ama dediğim gibi tripod eskimez, bozulmaz, so... |
Forumda Ticari Ürünler |
17 yıl önce |
|
Re: tripod yardım Yani zorla derim, 2. el bi ayak düşürebilirsin illa, bozulmaz eskimez sonuçta 2.eller |
Forumda Ticari Ürünler |
17 yıl önce |
|
Re: Kostüm kiralama He o da vardır elbette:)işte el at bi. |
Forumda Sanat Yönetimi |
17 yıl önce |
|
Re: Kostüm kiralama Alp kiralamıştı askeri kostüm.Hatta şu boş boş konuşan arkadaş da o kıyafetlerden giymişti:D, geyik yapacağına yardımcı olsana Eylem:) |
Forumda Sanat Yönetimi |
17 yıl önce |
|
Re: Kısa filme destek... Evet, memleket İstanbul.Ekle istiyorsan messenger konuşuruz detaylı. |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: tripod yardım Cartoni'ye baktın mı0216 425 17 00 Başarı |
Forumda Ticari Ürünler |
17 yıl önce |
|
Re: Kısa filme destek... Eskişehir'de isen yardımcı olurum. |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: tripod yardım Kafaları çıkıyordur onların, üç ayağın merkezinden alttan çıkartabilirsin.İstediğin 3 ayağa takabilirsin. |
Forumda Ticari Ürünler |
17 yıl önce |
|
Re: Canon 500D satılık 7D mi alıyorsun:)Hayırlı satışlar |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
17 yıl önce |
|
Re: İkiyüzlüra Neyle çektiniz bu sahneleri? |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Oynadığınız Oyunlar Benim bildiğim Stereoscopic renksiz 3dNvidia'nın yaptığı olay, Anaglyph magenta yeşilColorcode'lar cyan kırmızı.Bence, kırmızı mavi görüp bi filmi, oyunu oynamak saçma geliyor bana.Olacaksa Stereoscop... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Oynadığınız Oyunlar Gözlüğü nerden buldun, ben de istiyorum, Cinebonus'tan mı yürüttün yoksam? Real3D'ler yani?Nvidia 100 dolara satıyo gözlüğü ayrıca monitörde 120 hz olması lazım ondan zor işte, ama o gözlüklerle oluyo... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: ilginç bir cinsel fantezi ürünü saçmaca.. |
17 yıl önce | |
|
Re: Oynadığınız Oyunlar RE5 yine çok saçma olmuş, sen öyle oyun yap adam demolarında silahı nişan alıp koşsun oyunda nişan alıp koşamasın. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Ada - İlk Türk zombi filmi Hangi dergi? |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |