Eklenen Forum Cevapları

Re: Canon HV30 satın alma SORU rehberi 🙂

Sony HDR-HC3 HDV 1080i, HV30'a karşı nasıl bir rakiptir arkadaşlar? Hangisi tercih edilmelidir?

Forumda Kamerayı Bulmak

17 yıl önce
Re: Valkyrie

Ben sizinle hemfikir değilim arkadaşlar, Valkür ne yazık ki benim için hayalkırıklığına yakın bir film oldu. Çok etkileyici bir cümlesi var bir kere en başta filmin: "Almanya'nın Hitler'den ibaret olm...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Sinematografi ve Hikaye

Mesaja metin eklenmiyor bildiğim kadarıyla, bu konuyla ilgili yazdığım uzunca bir yazı mevcut zaten. Ama sorun şu ki, bu tip, pek net olmayan ve değişken değerlere göre cevaplanan sorularla ilgili met...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: İyi de neden?

Yazılanlar çok güzel ve doğru gerçekten. Ama atlanan bir sebep daha var: Hemen her sanatçı ya da sanatçı adayı, kolay yollardan fikirlerini dinletemediği için üretir. Konuşarak, sözle (en kolay ve ucu...

17 yıl önce
Re: En Sevmediğiniz Yönetmenler

Ben genellikle çok çok belirgin ve "inatla" olmadıkça kişilerin politik, siyasi duruşlarını önemsemem. BU yüzden işe sinematografik olarak yaklaşacağım. Arkadaşların arasında da bazı kötüleri yakalaya...

Forumda Yönetmenler

17 yıl önce
Re: Dünya dışı varlıklar ve Evren'da başka yaşam var mı sorusu

Gelmediler neyse de, gelmeyecekler çok böyle nasıl desem.. Neyse işte.. garip.. Bu konuda haklısın ama kast ettiğim bu zaten. Eğer gelmiş olurlarsa artık "tanımlanamayan uçan nesneler" olmayacak onlar...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Dünya dışı varlıklar ve Evren'da başka yaşam var mı sorusu

Daha dün gece The Day The Earth Stood Still'ı izledim. BU mesele ile ilgili fikirlerim depreşti. İyi bir film değildi ama yine de yetti gaz vermeye. Daha önce de söyledim, yine söylüyorum: Bugüne kada...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Beğendiğiniz Film Müzikleri

Donnie Darko'nun bitiş müziği (sahibi Gary Jules, parça da MAd World'tu galiba) feci biçimde etkiliyor beni.Oliver Stone'un Any Given Sunday'in bitiş müziği. Ki rap ve türevlerini hiç sevmem ama bu be...

17 yıl önce
Re: Benim de söyleyeceklerim var !

Bu haftaki penguen'in kapağını mutlaka görün dostlar. 😀 Benim yukarıdaki mesaja bu linki sickman ekledi sanırım. Ama benim söylediğim kapak bu değildi dostum....Benim özellikle belirttiğim kapak ço...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Benim de söyleyeceklerim var !

Bu haftaki penguen'in kapağını mutlaka görün dostlar. 😀

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Sağolasın kardeşim. BU arada, imzana bittim. 😀

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: The Fall

Söylenecek birçok şeyi soylemiş arkadaşlar.Gerçekten çok iyi bir filmdi. Sinemada görselliye önem verenler için bir hediye, sinemada görselliğe önem verenleri anlamayanlar için bir ders.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
The Expendables

Arkadaşlar.... Şunu tıklayıp kadroya, yazara ve yönetmene bakarmısınız? İlginç bulacağınıza eminim.Yaş yetmiş ama iş bitmemiş.... 🙂

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: the wrestler

Kötü bir film değil ne yazık ki ancak hem yönetmeni, en başrolü düşünülürse yetersiz bir film Wrestler. Ki en başta Aronofski'nin sinemasında kesinlikle bir istisna olarak kalacak gibi geliyor bana. Ç...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

İlginize çok teşekkürler arkadaşlar. Özlemişim valla forum sohbetini.

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Sayfa 182 / 183