Eklenen Forum Cevapları

Re: İlham neyin kokusuna gelir ?

Ben genel olarak ilham denen şeyin var olduğunu anlatmaya çalıştım sickman. Kendimden örnek vermemin sebebi de bunu şahsen yaşamış olmam. "Stüdyoya girip de şarkı çıkaramıyorsan müzisyen değilsin" dem...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: ELEŞTİRLER HAKKINDA

"yönetmenin salakça yorumlara cevap vermesi" yönetmenin zararınadır. Bu tuzağa düşmeyin, bırakın insanlar istediğini söylesin, sinirlenmeyin. Bu çok doğru ve yerinde bir tavsiye. Eleştiri konusunda a...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

🙂

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Sickman'ın söyledikleri kısmen doğru ama tam olarak değil. Şöyle ki;Mesela benim şarkı söz yazmışlığım ve beste yapmışlığım var. Bir zamanlar bununla bayağı uğraşıyordum. Şimdi, en üretken, buna kafa ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Yok öyle bir kaynak dostum. Sadece "kişinin, çeşitli duygusal patlamalar yaşaması üretme gücünü arttırır" diye bir hipotez var, belki doğrudur. Yani yanlızlık çekenin yanlızlık üzerine bir üretime imz...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: ELEŞTİRLER HAKKINDA

Hamama giren terler. Eğer ortaya mal koyuyorsanız yorumuna katlanacaksınız. Burası da tamamı profesyonellerden oluşan bir site değil. O yüzden her türlü yorum olabilir. He belli bir seviyenin üstünde ...

17 yıl önce
Re: Forumun bağrından çıkacak ustalar 🙂

Mesela en basitinden Özgür yaşına göre dopdolu bir kariyere sahip. Çok daha iyi işler yapacağına eminim.Eray'ın filmini henüz izleyebildim. Harika bir iş. Eray, daha birçok iyi işe imza atacaktır.Erka...

17 yıl önce
Re: En sevdiğiniz yönetmenler!

Pedro Almodovar'ı da çok çok severim. Eşsiz bir adamdır.Buster Keaton'dan bahsettik çok kez. Sinemanın mimarlarından biri.

Forumda Yönetmenler

17 yıl önce
Re: Forumun bağrından çıkacak ustalar 🙂

Sağolasın sedatix, bu iltifat ruhumu okşadı ama formun en yaşlılarından olmasına rağmen hiçbir görsel işe imza atamamamış üyelerinden biri olaraktan bu başlığa uygun bir üye olduğumu pek sanmıyorum. V...

17 yıl önce
Re: Teleferik - Standart Senaryo

Yok est. İdare edecek birşey yok da.... Bu senaryodan tahmini kaç dakikalık bir film planlamış olabilirsin acaba?BEn tahmin yürütmekte zorlandım da.

Forumda Senaryo ve Hikaye

17 yıl önce

Aslında hikayeyi, işlediği temayı, anlatmak istediğini gayet önemli ve seçkin buldum. Hani benzerine çok rastlanıyor olsa da güncelliğini, önemini asla yitirmeyecek bir konu bu. Ama bu, çok kez işlenm...

17 yıl önce
Re: İkilem ( Dilemma )

Film, küçük eksiklikler hatalar barındırıyor olsa da bana göre çok iyi bir film, Eray gönülden tebrik ediyorum seni. Üzerine söylenebilecek çok şey var. Ama, en azından şu an için birşey söylemek, fil...

Forumda Arşiv

17 yıl önce

Reklamların söylemleri ile adamın hayatındaki tezatın temele alındığı bir iş bu yanlış anlamadıysam. Ben pek yeterli bulmadım şahsen, diğer senaryon daha iyiydi.

17 yıl önce
Forum içi "samimiyet" üzerine...

Şimdi arkadaşlar....Sitemizde aktif olan birçok üye gerçek hayatta da arkadaş. Oturup birlikte yiyip içmişliğimiz, bol bol sohbetleşmişliğimiz var. Birlikte birçok projeye girişenler var normal olarak...

17 yıl önce
Re: EMPATİ kısacık film (yorum lütfen)

Nevus77, senaryo başlığına "senaryo gönderiminde dikkat edilecekler" diye bir başlık açtık. Metnini o başlıktaki ölçütlere göre yazıp tekrar gönderirsen iyi olur, bu şekilde metnin hakkında yorum yapm...

17 yıl önce
Sayfa 134 / 183