Görkem
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Hani, nerde? Yok ki öyle birşey? 😀Sağol.... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Ocean's 13'ü izledim. 14'ü izlemek için bir neden bulamadım. 2/10.(11: 6/10. 12: 4/10. Böyle giderse 14'e verilecek not belli. 🙂 ) |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: frigoyorum.com Sitesi Eleştirmen ve Yorumcu Arıyor Ya Alien olmuşsun Görkem sen. Senden iyisini mi bulacaklar? 🙂 Eyvallah kanka.... 🙂 Bu arada, dört noktalarımı siliyorsun hep, çok fena bozuluyorum ama neyse. Bi ekol yaratmaya çalışıyoruz burda, sabot... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var 5 ya da 6 yaşlarındaydım. Babam bir gazetenin verdiği Guinnes Rekorlar Kitabını benim için edinmişti. Hayatımda aldığım, şu an için bile en "faydalı" hediyeydi benim için. Ufkum açılmıştı ve o 1982 ba... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: frigoyorum.com Sitesi Eleştirmen ve Yorumcu Arıyor Sizce başvursam mı arkadaşlar? |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Git de gel sör. Temelli diyor adam sick.... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Kubrick'in Gözü Tamamen Kapalı'sını izledim. Daha önce vizyonda izlemiştim ama hiçbirşey kalmamıştı, hatırlamıyordum.Daha doğrusu gayet kötü diye hatırlıyordum. Çünkü genelde dikkatle izlediğim bir fi... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Arkadaşlar, Çarşamba günü itibariyle İstanbul'dan Isparta'ya göçüyorum (temelli). 3-4 gün internetim de olmayabilir. Kendinize iyi bakın... İstanbul'dan temelli ayrılmak. Hayırlı olsun. Eminim -en azı... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Taş (2009) Çok uzun, çok gereksiz çekimler var. Filmin kurgusu, zaman kullanımı iyi değil.Süre yarısına indirilebilir ve çok daha iyi olur örneğin.Düzgün, özenli kadrajlar keyif veriyor ama ali.ünal'a katıllıyor... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Avatar Ben 300 milyon sanıyordum bütçeyi, 500'müymüş? Yuh be birader!Bildiğim en yakın bütçe 260 (süpermendi sanırım. Ya da kinkong olabilir. Örümcek Adam 2'ninki de büyüktü bayağı)İkiye katlamış bütçe rekor... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: ELEŞTİRLER HAKKINDA Yanlış mı anlattım bilemiyorum, özür ve düzeltme; O "öküze bak" dediğim şeyi kendi kendime söylerim, yazarak söylemem. Ben asla ve asla hiçkimseye hakaret kapsamına giren bir ifade kullanmadım, kullan... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Taş (2009) Taş, toplumsal tabakalaşmanın insan bilincine nasıl yerleştiğini anlatan bir burjuva 'taş'laması. Dur hocam, yazma bunu. Niye anlatıyorsun filmini? Çekmişsin ne güzel, bırak biz anlayalım. Sen tüketme... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Recep İvediki Çekme Teklifi Size Gelseydi Sözlük algısı oluştu bir an kafamda ve başlığı yanlış okuyunca "yaran yanlış okumalar" başlığını aradım forumda ister istemez. Okunan: Recep İvedik Size Çıkma Teklif EtseydiBaşlık: Recep İvediki Çekme... |
17 yıl önce | |
|
Re: İlham neyin kokusuna gelir ? Oooo, şimdi iş değişti sickman. O dediğin 30 sene + 5 dakika olayına tamamen katılıyorum, boynum kıldan ince. Bu bir. İkincisi, mesele tabii ki kişisel değil. Kişisel olarak bana söylememişsindir mutl... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İlham neyin kokusuna gelir ? Bir kankam animasyon bölümüne girmek istiyordu, hatta girmiş gibiydi. Üzerine çalışmak için bir materyal istiyordu, bir senaryo. Aklımda zerre kadar bir senaryo yazma niyeti yoktu. Aklımda hemen hiçbi... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |