Eklenen Forum Cevapları

Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Hani, nerde? Yok ki öyle birşey? 😀Sağol....

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Ocean's 13'ü izledim. 14'ü izlemek için bir neden bulamadım. 2/10.(11: 6/10. 12: 4/10. Böyle giderse 14'e verilecek not belli. 🙂 )

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: frigoyorum.com Sitesi Eleştirmen ve Yorumcu Arıyor

Ya Alien olmuşsun Görkem sen. Senden iyisini mi bulacaklar? 🙂 Eyvallah kanka.... 🙂 Bu arada, dört noktalarımı siliyorsun hep, çok fena bozuluyorum ama neyse. Bi ekol yaratmaya çalışıyoruz burda, sabot...

Forumda Duyurular

17 yıl önce

5 ya da 6 yaşlarındaydım. Babam bir gazetenin verdiği Guinnes Rekorlar Kitabını benim için edinmişti. Hayatımda aldığım, şu an için bile en "faydalı" hediyeydi benim için. Ufkum açılmıştı ve o 1982 ba...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: frigoyorum.com Sitesi Eleştirmen ve Yorumcu Arıyor

Sizce başvursam mı arkadaşlar?

Forumda Duyurular

17 yıl önce

Git de gel sör. Temelli diyor adam sick....

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Kubrick'in Gözü Tamamen Kapalı'sını izledim. Daha önce vizyonda izlemiştim ama hiçbirşey kalmamıştı, hatırlamıyordum.Daha doğrusu gayet kötü diye hatırlıyordum. Çünkü genelde dikkatle izlediğim bir fi...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Arkadaşlar, Çarşamba günü itibariyle İstanbul'dan Isparta'ya göçüyorum (temelli). 3-4 gün internetim de olmayabilir. Kendinize iyi bakın... İstanbul'dan temelli ayrılmak. Hayırlı olsun. Eminim -en azı...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Taş (2009)

Çok uzun, çok gereksiz çekimler var. Filmin kurgusu, zaman kullanımı iyi değil.Süre yarısına indirilebilir ve çok daha iyi olur örneğin.Düzgün, özenli kadrajlar keyif veriyor ama ali.ünal'a katıllıyor...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Avatar

Ben 300 milyon sanıyordum bütçeyi, 500'müymüş? Yuh be birader!Bildiğim en yakın bütçe 260 (süpermendi sanırım. Ya da kinkong olabilir. Örümcek Adam 2'ninki de büyüktü bayağı)İkiye katlamış bütçe rekor...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: ELEŞTİRLER HAKKINDA

Yanlış mı anlattım bilemiyorum, özür ve düzeltme; O "öküze bak" dediğim şeyi kendi kendime söylerim, yazarak söylemem. Ben asla ve asla hiçkimseye hakaret kapsamına giren bir ifade kullanmadım, kullan...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Taş (2009)

Taş, toplumsal tabakalaşmanın insan bilincine nasıl yerleştiğini anlatan bir burjuva 'taş'laması. Dur hocam, yazma bunu. Niye anlatıyorsun filmini? Çekmişsin ne güzel, bırak biz anlayalım. Sen tüketme...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Recep İvediki Çekme Teklifi Size Gelseydi

Sözlük algısı oluştu bir an kafamda ve başlığı yanlış okuyunca "yaran yanlış okumalar" başlığını aradım forumda ister istemez. Okunan: Recep İvedik Size Çıkma Teklif EtseydiBaşlık: Recep İvediki Çekme...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: İlham neyin kokusuna gelir ?

Oooo, şimdi iş değişti sickman. O dediğin 30 sene + 5 dakika olayına tamamen katılıyorum, boynum kıldan ince. Bu bir. İkincisi, mesele tabii ki kişisel değil. Kişisel olarak bana söylememişsindir mutl...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: İlham neyin kokusuna gelir ?

Bir kankam animasyon bölümüne girmek istiyordu, hatta girmiş gibiydi. Üzerine çalışmak için bir materyal istiyordu, bir senaryo. Aklımda zerre kadar bir senaryo yazma niyeti yoktu. Aklımda hemen hiçbi...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 133 / 183