Görkem
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Bende anlamadım. 🙂 |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Payi kaygısında haklı, sickman açıklamasında. Ama dude haklı değil bence. "Kasıt iyi yönetilmekse 100 tane de sayabilirsin tabii, ama hem düzgün bir film olup hem de en azından 1 milyon sayısına ulaşa... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Elephant/Gus Van Sant Amerikan bağımsız sineması denince ilk akla gelen isim genelde Jim Jarmusch'tur. Sitemizde de çılgın fanları var zaten. Şahsen Jim Jarmusch'a duyulan bu devasa hayranlığı ben pek paylaşmıyorum. Çok ön... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Sayabilir misin bana o 10 filmi (2 milyon gişe yapmış da olacak) Görkem lütfen. Yazık olabilir de sorunlu olduğunu iddia etmek saçma. Hayır, sorunlu olduğunu iddia etmek hiç de saçma değil. Ve gördüm ... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: BABAM İÇİN Ya.... hiç istemiyorum konu üzerine geyik çevirmeyi ve pek de doğru bulmuyorum ama çok komik arkadaş! Ve durum accayip uygun ti'ye alınmaya yani.😀 Mordevrim, mesajına iki saattir gülüyorum yemin ederi... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Orhan Oğuz'un "Dönersen Islık Çal" isimli filmini bilir misin? Dönemine göre fena sayılmayan nitelikte bir filmdi. Bir programa telefonla bağlanıp şöyle demişti: "daha öncede filmler çektim, kimse izl... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Liseler Arası Yarışma İçin Senaryo Arayışları... Evet haklısın hikaye çıkacak.Ama önemli olan onu anlatabilecek bir senaryo bir kurgu oluşturmak.Bunun için gerçekten iyi bir hayal gücü lazım.Ben burda tıkanıyorum. Ne yazık ki yanılıyorsun. Bahsetti... |
16 yıl önce |
|
Re: BABAM İÇİN ben sni çok haklı buluyorum ve seneryonu çok beyendim. başarılarının inşallah devam eder. seni bu sitede anlıyamazlar. bence son seneryonuda paylaş ve bence hiç ardana bakmadan git burudan. birgün sni... |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Disrrict 9'u izledim. 7,5/10. Gayet iyi bir film. Senaryosu biraz daha dolu ve ayrıntılı olsaymış başyapıta yaklaşırmış. Çünkü bilimkurgu sineması için yepyeni bir görsel dokuya sahip. Ama altını dold... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: BABAM İÇİN 1000 senaryom var deyince olmayanlar kıskanıp celalleniyor böyle :). 😀 |
16 yıl önce |
|
Re: Tüm Zamanların En İyi 150 Oyunculuk Performansı Hepsi Amerikan filmi değil. Persona, Naked.... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Tüm Zamanların En İyi 150 Oyunculuk Performansı Keyifli liste, incelemesi yani. Hani listelere de eleştiri getirmekten bıktık ya da bıkıldı belki ama allahaşkına, sinema tarihinin en kalas heriflerinden birinin 15. sırada ne işi var arkadaş yaa? Ki... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: BABAM İÇİN Güray bizle kafa buluyorsan başarılı oldun, yok gerçekten senaryo yazıyorsan başarısızsın. Bence iki durumda da bu işi bırakmalısın. Herkesin söylemek istediğini payi özetlemiş. Mobidik ne demek isted... |
16 yıl önce |
|
Re: BABAM İÇİN Bu başlıkta senaryo üzerine mi konuşmalıyız yoksa başlığı açıp senaryosunu -senaryo olduğu iddia edilen metni- atan arkadaş üzerine mi? İlk mesajdan anladığımız kadarı ile ikisini de konuşmamız lazım.... |
16 yıl önce |
|
Re: 2010 Herkese iyi yıllar dostlar. Yeni yıldan bazı beklentilerimiz vardır elbet ya da belki kiminin yoktur. Ama gönülden beklediğim şey burada bol bol sohbet edebilmek.Ve şunu da söylemeden geçemeyeceğim: 2... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |