Eklenen Forum Cevapları

Özgür Bakar'dan "Ev Sahibim" üzerine....

Ev Sahibim temelde bir “terslikler komedisi” örneği. Nedir terslikler komedisi dediğimiz alttür? Kahramanların başına, kendilerinde olan beceri ve tecrübelerin çözemeyeceği özellikte bir hal gelir. Ka...

Forumda Kısa Metraj

16 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Claude Berri'den Germinal'i izledim.Taa zamanında vizyondayken izlemiştim, hayal meyal ama çok iyi diye hatırlıyordum. Dikkatle izledim, resmen şok oldum....Film, Fransa'daki bir kömür ocağında çok zo...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

James Bond'un sıradaki bölümünü Sam Mendes yönetecekmiş.Çok şaşırdım, beklemezdim. Ama iyi haber. 🙂

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Karşı Hayat - No More

Ne zaman izleyebileceğiz?

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler

sickman kanka.... 🙂Senin açık, net, "kabamsı" tavrın her zaman sorun yaratmıştır, yaratacaktır. Senin kimseyi terslediğin falan yok belki ama bu çoğu zaman böyle algılanıyor. Senin, konuştuğun konu üz...

Forumda Film Fabrikasi.com

16 yıl önce
Re: Kısa Filmler

Saygı bizden. Hani demişsin ya, "film nasıl daha güçlü olabilirdi?" diye. Yani eğer sen başarılı bulduysan, daha güçlü olmasına gerek yoktur filmin, onu kast ederek "bir fikir kabul ettirme" kalıbını ...

Forumda Kısa Metraj

16 yıl önce

Lovely Bones'u bir daha izledim... Puanımı yükseltiyorum 9/10 Çok harika bir film. Ruhumun ancak The Fountain'ın dokunabildiği yerine dokunabilen bir film... Sağlam referans. 🙂Demek the Fountain'i çok...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce

An gelir, söylemek istediklerimizi/söylememiz gerekenleri cesaretimizi toplayıp karşımızdakine söyleyemeyiz. Bu film cesaret duygusunu somutlaştırmış ve beyazlı bayan olarak karşımıza çıkarmış.Anlat...

Forumda Kısa Metraj

16 yıl önce

Kötü bir film değil hatta görsel olarak gayet özenli ama anlatmak istediğini yeterince güçle verebilen bir film değil. Kadir'in filmi de gerçekten çok özenli, etkileyici bir yönetmenlik içeriyor ama h...

Forumda Kısa Metraj

16 yıl önce
Re: Yahşi Batı

Ben de aynı şeyi söylüyorum yaklaşık olarak. Bu adamı tuttuğunu koparır biri olarak tanıdık hep. Ama sinema mizahla kesişiyor olsa da bazı noktalarda ayrı şeyler. Belki de Cem Yılmaz nasıl bazı filmle...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Kamera ve Ekipman Tavsiyesi

" onclick="window.open(this.href);return false; Uygun fiyata internet tv. işleri yapıyorlar.

Forumda Kamerayı Bulmak

16 yıl önce

Ben zaten sana istinaden konuşmamıştım baco, sen de söyleidklerinde haklısın. Ama ben Cem Yılmaz'ın bir gün iyi bir sinemacı olacağına inanmak istiyorum. Belki sen haklı çıkarsın, bilemem. Doğru söylü...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce

Filmi izlemedim henüz, onun için filmle ilgili birşey söyleyemem ama bu konuyu bidılla çok kez konuşmuşluğumuz var. Bidıl Cem Yılmaz'ın sinema adına yaptıklarını genelde fazla değerli bulur bana göre....

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: BABAM İÇİN

bütün ev halkı kendilerini yere atar ve film biter. 😀 😀

Forumda Senaryo ve Hikaye

16 yıl önce

Ratatuy'u izledim. Yine pixar yapacağını yapmış. Sevimli, eğlenceli, şirin, animasyon kalitesi yüksek, dozunda mesajlarla süslenmiş iyi bir film. Ama hemen her pixar ve Hollywood animasyonu gibi drama...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Sayfa 127 / 183