Görkem
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: İkilem ( Dilemma ) (İkilem üzeirne yazıdığım ayrıntılı bir incelemedir. Ayrı başlık açmayayım dedim, yine azar yemeyelim. 🙂 ) Bir filmi değerlendirirken dikkate almamız gereken şeyleri sıralasak çok fazla maddemiz olur.... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: (İstek üzerine) Başyapıt Nedir? Bölüm 2 Dönemler: Valla çok güzel açıklamışsın birçok şeyi, fırsat bulunca cevap vereceğim.Bir ara devam ederiz. Kısa bir ara lütfen. 🙂 |
Forumda Makaleler |
16 yıl önce |
|
Re: (İstek üzerine) Başyapıt Nedir? Bölüm 1 Yenilik: Yok est. ben elimden geleni yapıyorum sadece. Birilerine birşey katabiliyorsam ne mutlu bana.Kişisel bir kırgınlık değil bahsettiğim. Yazdıkları üzerine tepki alınca insan ister istemez "ne demişim ki... |
Forumda Makaleler |
16 yıl önce |
|
Re: (İstek üzerine) Başyapıt Nedir? Bölüm 1 Yenilik: Bulanık sudan kastım, bir filmi başyapıt olarak görmekle bir filmi sevmenin bambaşka şeyler olduğu. Sen, benim başyapıt üzerine yazdığım yazıda katılmadığın bir noktayı, çok sevdiğin bir filmden örnek... |
Forumda Makaleler |
16 yıl önce |
|
Re: (İstek üzerine) Başyapıt Nedir? Bölüm 2 Dönemler: Benim hiçbirşeye laf ettiğim falan yok Erçin. İkimiz de sinemaseveriz dedim, bu yanlış mı? Sana kötü sinemasever diyen kim? Yıllardır birçok yazımı görmüşsündür, benim bir üyeye, bir allahın kuluna "k... |
Forumda Makaleler |
16 yıl önce |
|
Re: TAŞINIYORUZ 😀 😀 |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |
|
Re: (İstek üzerine) Başyapıt Nedir? Bölüm 1 Yenilik: Şİmdi yine bulanık sulara dalmışsın dostum. Birşeyi özetlemenin en kısa yolu, anafikri açıklayacak başka bir örnektir. Hemen şöyle bir örnek vereyim:Kadında/erkekte güzellik, yakışıklılık, çekicilik, ... |
Forumda Makaleler |
16 yıl önce |
|
Re: (İstek üzerine) Başyapıt Nedir? Bölüm 2 Dönemler: Erçin, sana şöyle söyleyeyim. Sana çok sıkıcı gelen şey, benim hayatımda başka hiçbirşeyden almadığım, alamadığım bir keyfe denk geliyor. Eğer senin o sıkıldığın şeyi tecrübe etme gibi bir seçeneğimiz... |
Forumda Makaleler |
16 yıl önce |
|
Re: TAŞINIYORUZ Ben mi yapmışım olm. Koliler dıştan büyük duruyoda içi boş. Cünkü yarısından çoğu hepayla dude mesajları.... dbase eşşek ölüsü gibi olmuş harbi. sabahı bulcak kopikleme. 😀 Hazır taşınırken aslında ger... |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Bir Geyşanın Anıları'nı izledim. Sanat ve görüntü yönetimi dışında fazla bir cezbediciliği yok. ÖZenli bir yapım, fena olmayan bir film. Tabi geyşaların hayatlarına, becerilerine, eğitimlerine ilgi du... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: TAŞINIYORUZ Olm ben belden ameliyat olduydum ya. Valla şey olmasa gelirdim. Ama işte bir incitirsem bir daha düzelmez diye şey ediyorum. 😀 BEnim nakliyeci bir arkadaş var, serdar. Ayarlarız isterseniz, delikanlı ... |
16 yıl önce |
|
Re: bazıları neden oynayamaz? Eli ayağı tutan herkes garson olabilir demişsin ya. Ben, en azından konumuz bağlamında yanıldığın fikrindeyim. Garsonluk eğer bir meslekse, eli ayağı tutan herkes garson olmaya adaydır ama garson deği... |
Forumda Oyunculuk ve Oyuncu Yönetimi |
16 yıl önce |
|
Re: (İstek üzerine) Başyapıt Nedir? Bölüm 2 Dönemler: Mesele gelecekle, filmin bir süre sonra bir başyapıt olup olmaması ile ilgili birşey değil Payi."Başyapıta yakın" diye bir söylem kullanmam, filmin bazı özelliklerinin (kendimce) daha ayrıntılı biçimd... |
Forumda Makaleler |
16 yıl önce |
|
Re: TAŞINIYORUZ Hadi hayırlısı. |
16 yıl önce |
|
(İstek üzerine) Başyapıt Nedir? Bölüm 2 Dönemler: Başyapıt Nedir? 2 Yazının ilk bölümünde filmleri, bir yenilik içermeleri ya da mevcut bir şeyi en iyi biçimde kullanmaları üzerinden “başyapıtlandırmaya” çalışmıştık. Şimdi, işe sinema tarihindeki tür... |
Forumda Makaleler |
16 yıl önce |