Görkem
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: The Wrestler Hegel.... Sence iyi bir film mi? |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Film hataları ve baştan hatalı filmler başlığı.... Bu çok acayip birşeymiş yaa.... Indiana Jones'ta, Indy, kayaların arasından giden kalabalığa yukarıdan biryerden silah doğrultuyor, kızı bırakın falan tribi yapıyor.Orada Belloq ellerini beline koyup ... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Türkiye'nin Yeni Sinema Sözlüğü Huzurlarınızda! Valla bu sözlük büyük eksiklikti, kayda değer olacaktır mutlaka. |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Natural Born Killer/Oliver Stone Bu başlıkta, bilinen olsalar da en azından geniş ölçüde izlenmemiş gibi görünen filmleri tavsiye etmeye çalışıyoruz ya. Yani.... Öyle değil mi? Şİmdi kalkıp Titanik'i tavsiye edecek bir durum yok.Ama ... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Oynadığınız Oyunlar Monopoly uzmanı olduğumu hiç söylemişmiydim? 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: İkilem ( Dilemma ) Rica ederim Eray, benim için keyifti. En azından bu film için konuşayım, bir nev'i yukarıdaki yazımın özeti gibi olsun: Görebildiğim kadarı ile sen, (en azından bu filminde) çok doğru/haklı bir hedef ... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Test Alanı Benim servis 24 saat açık büfe valla. 🙂Ama oldu muydu yandınız valla, bak şimdiden uyarıyorum. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |
|
Re: Türkiye'nin ilk Kısa Film Sineması Açılıyor! Bu yıllardır beklediğim, hatta ülkemizdeki birçok şey gibi "çok önceden olmalıydı" denebilecek birşey.Çok sevindirici bir gelişme, harika bir haber. |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: İsteyip de Bir Türlü İzleyemediğiniz Filmler Kİng of Comedy, izlemediğim nadir Scorsese filmlerinden. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: (İstek üzerine) Başyapıt Nedir? Bölüm 1 Yenilik: 100 üzerinden 100'lük film yoktur ama 90'ın üstüne başyapıt denir diyebilirsin yani. Bu harika bir özet. Zaten bana göre tanımı gereği bir filmin başyapıt olabilmesi için illa 100/100 olması şart değ... |
Forumda Makaleler |
16 yıl önce |
|
Re: (İstek üzerine) Başyapıt Nedir? Bölüm 1 Yenilik: Hegel, söylediklerini anlayabildiğimi söylemek isterdim ama onun yerine şunu itiraf edeyim: Söylediklerinden hiçbirşey anlamadım sanırım, bnu da zoruma gitti. 🙂 Yani, belirttiğin bazı şeyleri az çok a... |
Forumda Makaleler |
16 yıl önce |
|
Re: İkilem ( Dilemma ) KEzzAP, o yazıyı bir ara göreyim ben. 🙂Sağol sickman.... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Karşı Hayat - No More Böyle saçma sapan bir amaç olur mu? Düşük bütçeyle film çekmek gibi bir amaç olmaz. Bütçe sinemada araçtır, bir amaç olamaz. Böyle saçma sapan bir yazı olan yerde ismimizin olmamasını istemek gibi bir... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Oyun - Karelerden Film Bulma The Men Who Stare at Goats Göğsünde adı yazınca çok zor olmadı 🙂 😀 |
16 yıl önce | |
|
21 Grams/Alejandro González Iñárritu Alejandro González Iñárritu'nın Paramparça'yla kopardığı kasırga anca 50 tane falan ödül alındıktan sonra dindi. Adam adını Orson Welles, Tarantino, Jean Luc Godard, Fran Darabont, Jarmusch gibi isiml... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |