Eklenen Forum Cevapları

Re: En Son İzlediğiniz Film

This Is Spinal Tap. 5/10

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Avustralya Açık tenis turnuvasında yarı finale gelindi.Maçlar çok keyifli gerçekten, sporcular çok formdalar.İlgililer izlemeli. Abi sen ne ara çalışıyorsun ya? 😀Bazıları için;"Zamanın ne kadar değerl...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce

Law Abiding Citizen.Oldukça sürükleyici, şaşırtmayı başarabilen keyifli bir gerilim. 7/10. hocam o film bence senin 7 verebileceğin bi film değil,senin tarafından puanım 6kendi puanım kötü sonuna rağm...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Film Türleri Şeması

Amma sınıflamışım be. 🙂Devam edeyim mi?

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

16 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Avustralya Açık tenis turnuvasında yarı finale gelindi.Maçlar çok keyifli gerçekten, sporcular çok formdalar.İlgililer izlemeli.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Türkiye'nin Yeni Sinema Sözlüğü Huzurlarınızda!

Sözlük amma hılzı dolmuş yahu.Birkaç gün bakmadım, şimdi girince şaşırdım.Ben de birşeyler ekleyeyim zaman bulunca diyordum ki hiç gerek yokmuş. 🙂

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: İlginçlikler.... İlginçlikler....

Evet ya. Bak bu güzel ayrıntı. Terminatörde T-800, Sarah'nın ev arkadaşını yerde öldürürken silahı her sıkışta gözleri kapanıp açılır. Hatadır resmen.

16 yıl önce
Re: Herhangi Bir Konuda ve Sebeple Bıktıklarımız!

Ekran kartımın fanının çıkardığı sesten bıktım. Digitürk, turkcell, avea, migros kampanyalarından bıktım. Hatta her türlü kampanyadan. Bu dondurucu soğuktan bıkmam 1 saat sürdü. "Biraz çalışsam daha i...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: İlginçlikler.... İlginçlikler....

Avatar'ı izleyemememin verdiği can acısını ne kadar eski Cameron filmi varsa izleyerek bastırmaya çalışıyorum şu aralar. Abbys, T, T2, Aliens, Titanik. Alayını tekrar izledim.Size accuk T2'deki ilginç...

16 yıl önce
Re: !!!ACİL SENARYO ARANIYOR!!!

Ülkemizde, gerzek bir dizi senaryosu yazıp köşeyi dönmek isteyen o kadar çok gerzek var ki (ilk akla gelen Sönmez Karakurt'un karakteri Ortam'dır herhalde 🙂 ) birilerinin, ne ve nerede olduğunun önems...

Forumda Senaryo ve Hikaye

16 yıl önce
Re: ANKET --- Lütfen cevaplayın

Ehm.... Hala anamadım Ahpab yaa.... Ben ve yaşlılık aynı cümle içinde... 🙂Anlamsız bence yani. Yok öyle birşey. Anlamam gereken birşey olduğunu sanmıyorum! 😀Yaşlanmak?

Forumda Duyurular

16 yıl önce

Ben de hepatitb gibi gençlik komedilerine pek sıcak bakmıyorum. Ve ek olarak kimin oynayacağından çok kimin yazacağı ve yöneteceği önemlidir. Kardeş, gençlik diyor zaten. Anlayamadım Ahpab? "Gençlik k...

Forumda Duyurular

16 yıl önce

Law Abiding Citizen.Oldukça sürükleyici, şaşırtmayı başarabilen keyifli bir gerilim. 7/10.

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce

Ben de hepatitb gibi gençlik komedilerine pek sıcak bakmıyorum. Ve ek olarak kimin oynayacağından çok kimin yazacağı ve yöneteceği önemlidir.

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: İkilem ( Dilemma )

Eray, diğer kısalara da ödül bırak yahu. 🙂

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Sayfa 122 / 183