Görkem
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: En Son İzlediğiniz Film This Is Spinal Tap. 5/10 |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Avustralya Açık tenis turnuvasında yarı finale gelindi.Maçlar çok keyifli gerçekten, sporcular çok formdalar.İlgililer izlemeli. Abi sen ne ara çalışıyorsun ya? 😀Bazıları için;"Zamanın ne kadar değerl... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Law Abiding Citizen.Oldukça sürükleyici, şaşırtmayı başarabilen keyifli bir gerilim. 7/10. hocam o film bence senin 7 verebileceğin bi film değil,senin tarafından puanım 6kendi puanım kötü sonuna rağm... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Film Türleri Şeması Amma sınıflamışım be. 🙂Devam edeyim mi? |
16 yıl önce | |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Avustralya Açık tenis turnuvasında yarı finale gelindi.Maçlar çok keyifli gerçekten, sporcular çok formdalar.İlgililer izlemeli. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Türkiye'nin Yeni Sinema Sözlüğü Huzurlarınızda! Sözlük amma hılzı dolmuş yahu.Birkaç gün bakmadım, şimdi girince şaşırdım.Ben de birşeyler ekleyeyim zaman bulunca diyordum ki hiç gerek yokmuş. 🙂 |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: İlginçlikler.... İlginçlikler.... Evet ya. Bak bu güzel ayrıntı. Terminatörde T-800, Sarah'nın ev arkadaşını yerde öldürürken silahı her sıkışta gözleri kapanıp açılır. Hatadır resmen. |
16 yıl önce | |
|
Re: Herhangi Bir Konuda ve Sebeple Bıktıklarımız! Ekran kartımın fanının çıkardığı sesten bıktım. Digitürk, turkcell, avea, migros kampanyalarından bıktım. Hatta her türlü kampanyadan. Bu dondurucu soğuktan bıkmam 1 saat sürdü. "Biraz çalışsam daha i... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: İlginçlikler.... İlginçlikler.... Avatar'ı izleyemememin verdiği can acısını ne kadar eski Cameron filmi varsa izleyerek bastırmaya çalışıyorum şu aralar. Abbys, T, T2, Aliens, Titanik. Alayını tekrar izledim.Size accuk T2'deki ilginç... |
16 yıl önce | |
|
Re: !!!ACİL SENARYO ARANIYOR!!! Ülkemizde, gerzek bir dizi senaryosu yazıp köşeyi dönmek isteyen o kadar çok gerzek var ki (ilk akla gelen Sönmez Karakurt'un karakteri Ortam'dır herhalde 🙂 ) birilerinin, ne ve nerede olduğunun önems... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
16 yıl önce |
|
Re: ANKET --- Lütfen cevaplayın Ehm.... Hala anamadım Ahpab yaa.... Ben ve yaşlılık aynı cümle içinde... 🙂Anlamsız bence yani. Yok öyle birşey. Anlamam gereken birşey olduğunu sanmıyorum! 😀Yaşlanmak? |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: ANKET --- Lütfen cevaplayın Ben de hepatitb gibi gençlik komedilerine pek sıcak bakmıyorum. Ve ek olarak kimin oynayacağından çok kimin yazacağı ve yöneteceği önemlidir. Kardeş, gençlik diyor zaten. Anlayamadım Ahpab? "Gençlik k... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Law Abiding Citizen.Oldukça sürükleyici, şaşırtmayı başarabilen keyifli bir gerilim. 7/10. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: ANKET --- Lütfen cevaplayın Ben de hepatitb gibi gençlik komedilerine pek sıcak bakmıyorum. Ve ek olarak kimin oynayacağından çok kimin yazacağı ve yöneteceği önemlidir. |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: İkilem ( Dilemma ) Eray, diğer kısalara da ödül bırak yahu. 🙂 |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |