Görkem
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Beyaz Ticaret Fıkralarla Türkiye serisine devam... Anlaşılır bir yorum. Katılıyorum. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Avatar Sickman gayet özetlemişsin meseleyi aslında. Bir de şöyle bakmak lazım olaya: Hani Avatar'dan gittik, devam edelim. Diyelim ki Avatar basbayağı, "Biz Amerika olarak emperyalistin kralıyız. Ortalığın a... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Sistemin ürettiği sistem karşıtları üzerine. Bir dönem KEzzAP B2 için harika bir yazı yazmıştı. Sistemin ta böğründen gelen, sistemi yıkanların ya da amacı bu olanların kahramanlık kürsüsünde sunulduğu filmler. Ama KEzzAP yaklaşık diyordu ki, "y... |
16 yıl önce | |
|
Re: Avatar Sickman, benim apolitize tarafım zaten yeterince adam öldürdü, merak etme. 🙂 Oliver Stone için bile "bırakın herifin politik tarafını" diyorum ben. Allah razı olsun bu tarafıma katlanana. Ama elbet bi... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: meşru müdafa (arkadaşlar yorumlarını eksik etmeyiniz) Est. arkadaşım, özür dileyecek birşey yok. Haklısın, burası hem senaryo hem hikaye için ayrılmış bir bölge, bir yanlış yok, zaten olsa da canı sağolsun atan arkadaşın. Ama hani en azından site bir kıs... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
16 yıl önce |
|
Re: meşru müdafa (arkadaşlar yorumlarını eksik etmeyiniz) Pek bir farklılık barındırmayan, sürükleyici olmayan, yazarının bir hikaye anlatma amacında göründüğü ama aslında derdinin bir hikaye anlatmak olmayıp, "betimleme yapabiliyorum" ve "kullandığım tipler... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
16 yıl önce |
|
Re: Konu Dışı Sorular Ne amaçla sorduğumu anlayacaksınızdır, o yüzden geçiyorum bu konuyu:Soru: Bir filmi tv ekranında 3d olarak izlemek diye birşey var mı? |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Avatar James Cameron'ın bu film için tercih ettiği herşeyin altında, şaşırtıcı bir hesap ve planlama var.Bana göre bu filmi, (ki başka birçok film için bu fikirde olmuşumdur/oluyoruzdur ama bu seviyede hisse... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Avatar.... 8,5/10 |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film De Palma'nın Carrie'sini 2000 yıl önce izlemiştim, vasat (5/10) bulmuştum. Tekrar izledim, "iyi" buldum. (7/10) |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Sizce en uygunu nedir? 6-7000 liraya kadar en iyi cihaz 2000'liralık HV40 hmm? Vay be. Cihaza bak. Küçük sınıf bir aracın orta sınıf araçlara rakip olması gibi. 🙂 |
Forumda Kamerayı Bulmak |
16 yıl önce |
|
Re: En sevdiğiniz, sevmediğiniz.... Oyuncular üzerine sohbet.... Merly Streep'in 16 oskar adaylığı, 2 tane oscarı var. 16 adaylık! Toplamda 83 ödül 90 adaylık.Jack Nicholson 12 adaylık, 3 oskar. Toplamda 64 ödül 46 adalık. Afedersiniz ama "Ohhaaa!"Birçok çok baba (... |
16 yıl önce | |
|
Re: Film hataları ve baştan hatalı filmler başlığı.... Jenny, otobüste Forrest'a "buraya oturabilirsin" diyordu da, Forrest dönüp kıza baktığında ayvayı yiyor, bir ömür peşinde koşturacağı hatunu belirliyordu ya. İşte orada genel plan görünce Jenny'nin ar... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Our Hospitality/Buster Keaton Sinema tarihinin en büyük ustalarından olan Buster Keaton'dan The General'i tanıtmış, tavsiye etmiştim bir ara.Ara ara izliyorum Buster Amca'yı. Bir başka enfes filmi ise -zaten anmıştım, şimdi de tan... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Konu Dışı Sorular Bu Cüreklibatur olayını ilk duyduğumda amma gülmüştüm yaa. 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |