Görkem
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Sağol hegel. Bana göre bu film gerçekten çok çok iyi. Haneke'nin tüm "kıl"lığına katlanmaya değer işlerinden biri. Ara ara böyle "Hayret, Görkem bu filmi/türü/yönetmeni sevmiş" gibi dipnotlar görüyoru... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Offret/Kurban. Andrei Tarkovski. Kafam karmakarışık. İzleyip de konuşmak isteyen ve allah rızası için bana yardım etmeye gönüllü üyelerle aşağıda buluşalım. Film, accayip derecede, gayet "Sağlam Tark... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: İsteyip de Bir Türlü İzleyemediğiniz Filmler Sana katılıyorum Düd. Bence de Kızgın Boğa sadece iyi bir filmdir, o kadar. Çok iyi bile değildir.Sex, Lies and Videotape ise alenen kötü bir film bana göre.Rahat ol KEzzAP. İkisi için de çok aceleye ... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: İsteyip de Bir Türlü İzleyemediğiniz Filmler Teşşekkür ederim, bakacağım. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Caché/Michael Haneke Caché/2005 Michael Haneke her ne kadar "muhteşem" bir sanatçı, bir yarıfilozof ise de ve bu ona yeterli bir sevgi duyma sebebi ise de aslında bunu istemeyen bir adam sanki. Derin içerikteki filmlerini... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film The Hurt Locker. 6/10 |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Mizah / Fıkra / Espri 😀 Harikaymış. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Film hataları ve baştan hatalı filmler başlığı.... Terminatör'de Arnie, ilk Sarah'yı öldürürken kapıyı zorla açarak içeri giriyor, bir iki adım atıyor, silahını çıkarıyor. Kamera kadının geriye çekilişini, kormasını gösteriyor. Sonra tekrar Arnie'ye d... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Tuz Aslında film 2. perdeye, hatta çok kasarsanız katharsise, geçmesi gereken noktada bittiğinden çok anlamsız kalıyor. Yani film aslında daha başlamadan bitmiş. Çok havada kalmış bir hissi var o nedenle,... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Identity/James Mangold Bu filmi, aslında bir başyapıt olduğu düşündüğüm için ya da gözüm kapalı tavsiye edebileceğim için eklemiyorum buraya. Ait olduğu türde, son yıllarda adam gibi film görmediğimiz için (yani, ben öyle d... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Afrika Kraliçesi/1951Zamanında kopardığı fırtınayı anlayabiliyorsunuz.Ama ben pek etkilenmedim, izledim geçti yani. 5/10 |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Avatar Link ölü KEzzAP. Merak ettim o duvarkağıdını. Tekrar versene. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Avatar Sickman, ben zaten Cameron adına konuşmanın garipliğini vurgulamak için böyle karikatürize şeyler söyledim. Onun adına konuşmuşluğum falan yok. Başka boyutta da yaşamıyorum. Sadece, bahsedilen komplo ... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: En sevdiğiniz, sevmediğiniz.... Oyuncular üzerine sohbet.... Bilenleriniz vardır belki Nicholas Cage'in esas adı Nicholas Coppola imiş ve Fransis Ford Coppolanın yeğeniymiş aslen... Şaşırdım... Nerdeyse tüm sülalesi de ya prodüktör ya yönetmen ya da oyuncu... "... |
16 yıl önce | |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Lock, Stock and Two Smoking Barrels.... 7/10 Keyifle izledim, gayet iyi bir film. Gayet net gördüm ki, Guh Ritchie, Lock, Stock....'ta deneyip başarılı olduğu yönetmenliğini ve kurgusunu Snatch'te kus... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |