Eklenen Forum Cevapları

Re: En Son İzlediğiniz Film

Living in Oblivion/Tom DiCilloBağımsız bir filmin zorlu çekim süreci, settekiler arası karmaşık ilişkiler, sinema endüstrisi ve işlerin nasıl yürüdüğü üzerine sevimli bir iş. 7/10 Blind Side. Sandra'y...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Sevdiğimiz filmlerin eksiklikleri, "gıcık" tarafları....

Darth'tan en küçük birşey söylersem konunun ona yoğunlaşacağını biliyordum. 🙂Darth'ın tasarımının o yıllar için iyi olduğu kesin, ona şüphe yok. Ama günümüz için pek güçlü değil bence. Dude karanlık t...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

16 yıl önce
Re: Film hataları ve baştan hatalı filmler başlığı....

Çok az kişinin sevdiği Oliver Stone'un İskender'inde Angelina Colin'in annesini oynuyor. Ama ondan alsında sadece 1 yaş büyük.Pek sevdiğim Stone'un en önemli rollerdeki tercihine bak! Al sana baştan h...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Filmlerin Kamera Arkasi

Offf.... Ben birşey göremiyorum yine yaa! 🙁N'apiim? Allah baba beni böyle yaratmış!

16 yıl önce
Sevdiğimiz filmlerin eksiklikleri, "gıcık" tarafları....

Godfather Serisi için için hep şu yergi söz konusu olmuştur ya.... "Bize mafyayı iyi adamlar olarak sunuyor" BU önerme pek doğru değil aslında. Kİmse kimseyi iyi adamlar olarak sunmuyor. "Güçlü ve çek...

16 yıl önce
The Frighteners/Peter Jackson

Korku türü, kendine has çok sayıda gerek tematik gerek görsel kod barındıran bir tür. Ve (belki de bu yüzden) diğer türlerle kolayca kaynaşabilen bir tür olduğu söylenemez. Buna karşılık bu kısırlığı,...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: İhtiyacımız olan şey: "Gişe Kısa Filmciliği!"

Valla payi.... Söylediklerin gerçekten kırdı beni. Çünkü açıkça zihinleri, üretimleri, akılları yönlendirmeye cüret ettiğimi söylüyorsun. Ben bu iddialara karşı bir açıklama yapamam. Olanaksız bu. Yok...

Forumda Kısa Metraj

16 yıl önce
Re: En Sevmediğiniz Yönetmenler

hegel. Bahsettiğin filmlerin hepsini hatta daha birçok Carpenter filmini, ince ince, sabırla, dikkatle izledim. Esc New York'u hatırlayamıyorum sadece, birşey demeyeyim. Ama The Thing dışında hiçbiri ...

Forumda Yönetmenler

16 yıl önce
İhtiyacımız olan şey: "Gişe Kısa Filmciliği!"

Az önce Evsiz Bebek'i izledim.Herşeyiyle "işi bilen" bir ekibin elinden çıkmış bir iş. Eyvallah, ellerine sağlık. Ama taşmak üzere olan bir bardağın üzerinde durduğu masaya diz darbesi bu film benim n...

Forumda Kısa Metraj

16 yıl önce
Re: Evsiz Bebek

İçeriği sağlam ama içerdiğini illa cımbızla almak isteyenlere veren bir film daha.İşçiliği sağlam ama bunun keyfini almak için illa uykunuzu almanızı isteyen bir film daha.Yönetmenliği sağlam ama bu y...

Forumda Arşiv

16 yıl önce

John Carpenter'dan tiksindiğimi de daha önce söylemiştim sanırım. Marangoz işte.

Forumda Yönetmenler

16 yıl önce

Jonathan Mostow. Gayet yavan bir adam.Son filmi taklitleri izlemedim ama yavanlığını fark etmek için Terminatör 2 ve 3'ü art arda izlemek fazlası ile yeterli.

Forumda Yönetmenler

16 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Kötü, fena, feci, "yuh", "tüüü!" çok film izledim.Hatta en kötü ve pek düşmemek istediğim tek durum olan "böyle bir iflm olmamalı"ya bile düştüğüm oldu.Ama bir filme bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıy...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler

Ya düd.... Foto uyarını anlayamadım ben.Ortadaki foto devasaydı, küçülterek koydum. Nedir sorun?Verdiğin bilgiyi de bilmiyordum, ilginçmiş hakikatten.

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Kan

Hepa'dan bir de "Karnıyarık" tarifi bekliyoruz.. 😀 😀 😀

Forumda Diğer Malzemeler

16 yıl önce
Sayfa 112 / 183