Görkem
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü Hoşgeldin.... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Evet, bunu izledim. Hayat Treni diye girmişti bizde. Gayet iyi bir film. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Powder/Victor Salva Powder (1995) Aslında tam olarak bilmiyorum, belki de bu film bir çuval tripten ibarettir.Ama ben tüm yemlerine takıldım ve her izleyişimde de gayet duygulandım. Birçok açıdan klişe bir film gerçekten... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Ressam (Eleştirilerinizi Bekliyorum) Ressamın ilham aldığı şeyin, ölüm, cinayet vs. olması fikri, çok şık bir gerilim filminin temeli olabilir. İyi bir fikir çünkü. Ama bu fikir dışında herşeyin değiştirilmesi gerekir bu hikayede. Pizzac... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
16 yıl önce |
|
Re: Sıradışı beklentileriniz nelerdir? İşte o değişkenleri soruyorum.Çok merak ediyorum, kişiden kişiye değişen şeyler çünkü. |
16 yıl önce | |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film 🙂Yenilerden ne var bu aralar? Titanik çekiliyormuş galiba? |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Sunset Blvd. (1950)/Billy Wilder7/10İyi bir film. Artı ya da eksi yönde bir yorum olarak söylemiyorum bunu ama ben daha malzemesi bol bir film olacağını tahmin etmiştim. Değilmiş. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Şüphe (2010) "Sebepsiz olmaz" söylemi biraz katı ve tavizsiz görünüyor olabilir. Sadece biraz yumuşatıp "genelde" diyeyim o zaman. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Şüphe (2010) Akıllı, eğitimli, çekici tipler kenar mahallede yaşıyorlarsa, bunun bir sebebi olmalıdır/vardır. Kenar mahalle dediğimiz ortam, kendine has bazı sosyal kodlar içerir. Hiçbir profesör öyle bir mahalled... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Sıradışı beklentileriniz nelerdir? GArip bir başlık oldu ama daha pratiğini bulamadım.Kısaca şöyle bir açıklama yapayım: Herkes filmlerden keyif almayı bekler herhalde. Yani hiçkimse, normal şartlarda kötü bir film izlemek için filmin ... |
16 yıl önce | |
|
Re: Okul Projeleri İçin Hazır Sinopsis Örnekleri Çok hoş bir hikaye.... Sevdim.... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
16 yıl önce |
|
Re: YENİ FİYAT 750 TL - Canon HV20 kamera HDV (PAL)+Ekstralar İlgilenebilirim. 🙂 |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
16 yıl önce |
|
Re: Minimalizm-Uzun Planlar Bu soru daha da flu.... ?Eğer, çoğumuzun kabul etmediği bir kavram olan "sanat sineması" kalıplarının üzerine yapıştığı işlerden söz ediyorsan, evet, tabii ki mevcuttur. Tersi olduğu iddia eidlen/sanı... |
16 yıl önce | |
|
Re: Minimalizm-Uzun Planlar Sorunu tam olarak anlayamadım ben....?Tam olarak nedir merak ettiğin? |
16 yıl önce | |
|
Re: Romantik komedilerin iyileri hangileri?.... Başka başka? Yazdıklarımı izledin de başka mı soruyorsun püüüü.. İşin gücün yalan dolan düd püüüü 🙂İzlediklerim de var izlemediklerimde düd.... İzlemediklerimizi de izleyeceğiz herhalde.No panik.... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |