Görkem
Eklenen Forum Cevapları
|
Jarhead/Sam Mendes Sam Mendes de gayet sağlam bir filmografiye imza atmakla meşgul. Kate Winslet'le evli olmasa kendisi gerçekten dört dörtlük bir arkadaş ama yanlış hatunla evlendi.... Delikanlılığa sığmadı bu çünkü be... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Bir Filmin Anafikri Konu sahibi artık aramızda yok, tabi başka bir üyelik almadıysa. İstediğinizi yazın. Konu sahibi neden aramızda yok? Özletecek kendini. 🙂 |
16 yıl önce | |
|
Re: Monolog ... İlk Uzun Metraj Filmimiz ... Arkadaşların dilek, yorum, övgü ve beklentilerini aynen paylaşıyorum. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Temas (Film üzerine yazdığım bir incelemedir) Tek çekimde kaydedilmiş, hiç kesmesi olmayan kurgusuz filmler haricindeki tüm filmler kaçınılmaz olarak anlattıkları hikâyenin bir kısmını resmeder. Filmin için... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü Hoşgeldin.... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film The Pink Panther (1963)/Blake Edwards.... 3/10. Hiçbir şüpheye yer bırakmayacak şekilde, hayatımda izlediğim, en fazla gereksiz sekans içeren ve kompozisyonu en bozuk film Pembe Panter. Ve bu film (ve... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Doğa İçin Çal 2 - Uzun İnce Bir Yoldayım Bunu gördüm. Gerçekten çok çok başarılı bir iş. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Film Nasıl Çekilir? Bu arada, bir konu.... daha doğrusu başka bir bakış açısı var.Çoğumuz "kendi kendine sinema eğitimi" gibi bir bakışla yaklaştık meseleye. ama bir de pratik taraf var üzerine birşeyler söylenebilecek.Y... |
16 yıl önce | |
|
Re: Sette çalışmak için 😀 |
Forumda Görüntü Yönetimi |
16 yıl önce |
|
Re: Şüphe (2010) Tebrik ederim uuratlgn. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Letters from Iwo Jima (2006)/Clint Eastwood 6/10 Clint baba oyunculuğundan daha iyi bir yönetmenlik kariyerine imza atıyor, bu kesin.Unforgiven hariç hiçbir filmi çok iyi ya da başyapıt değil. Ama hiç... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Brazil/Terry Gilliam Yine çoğu kişinin bildiği ama o kadar çok kişinin izlemediğini düşündüğüm, "efsane film!"Terry Gilliam/Brazil..... Son 10-15 yılın favori teması olan "Sistemin kurbanı bireyin dönüşümü" filmlerinin ön... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: kısa film çekerken sokakta çekmek için izin almak gerekirmi? Hayır karıştırmıyorsun kezzo.... Zeytinyağı denince ilk akla gelen yer Ayvalık'tır genelde. |
16 yıl önce | |
|
Re: kısa film çekerken sokakta çekmek için izin almak gerekirmi? Aaaaah ah!. 🙂Benim caaaanım İstanbul sakini kısacı kardeşlerim. Üzülüyorum sizler için.Ben 1000 figüranlı savaş sekansı çeksem birilerinin kapısını çalıp "Abi ben bu gece çekiyorum sana bahsettiğim fi... |
16 yıl önce | |
|
Re: Görsel Sanatlar İle İlgili Haberler Bu daha güzel haber diyesim geliyor ama bir yandan da korkuyorum. Ridley Scott birçok açıdan "düşmüş" bir herif bana göre. Çoğu sinemacı ve yazara göre herifin en iyi filmleri ilk filmleri. Hannibal f... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |