Görkem
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Şeytan Doldurur Fazla yorum yapacak birşey yok ki be bidıl. Evet, hikaye neredeyse aynı. Yüzlerce filmde olduğu gibi. Sadece filmde değil şarkıda da. Evet hemen hemen aynı ama ne yapılabilir ki? |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler can_alk.... bahsettiğin konuda haklısın aslında ama benim "klasik Trier" diye bahsettiğim vurgu, hikayeleme yöntemi değil daha çok görsel tercihlerdi. Omuzda kamera, doğal ya da doğala yakın ışık, sıç... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: 3 imza Tebrik ederim. Başarılarının devamının geleceği kuşkusuz.... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü Hoşgeldin pitirock |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |
|
Re: Belki de ülkemizde kısa film böyle birşeydir....? Burada anlamadığım kavramlar var. Örneğin Görkem, "...ülkemizde kısa film üretimi ve üretilen kısaların kalitesi de içler acısı. Olmadık olmadık ülkeler kısa film oskarı alırken (hatta yabancı film os... |
Forumda Kısa Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Belki de ülkemizde kısa film böyle birşeydir....? enjeksiyon, hemen ama hemen bu mesajını siliyorsun. 🙂 Bir daha da benim adımı "beklenti", "başyapıt", "bekleyeceğiz", "oscarlı bir kısa film" gibi kelimelerle bir arada kullanmıyorsun. 😀Çekmeyi planla... |
Forumda Kısa Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Hollywood'un tek gazetesi mi var?" onclick="window.open(this.href);return false; Bunu kaçırmışım ya. Bu ne abi çok ilginç ya. Ben de kaçırmışım.... Çok ilginçmiş hakkatten. Ve ben her b.ku kaçırıyorum... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: 3 imza Tüm eleştiriler, övgü ya da yergi yerinde. buak gayet sakince, abartıya kaçmadan, usul usul anlatmış hikayesini. Tebrik ediyorum, gayet yeterli bir film. Değinilenler dışında hatalı birşey göremedim. ... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Dennis Hopper bu sabah 8.15'de prostat kanserine bağlı komplikasyonlar sonucu Venedik'deki evinde hayata veda etmiş. Ben bunu kaçırmışım yaaa. Has..ktir! Ben çok severdim Dennis Hopper'ı vallahi. Gerç... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Belki de ülkemizde kısa film böyle birşeydir....? Hemen her konuda var olan bir tartışmayı gördüğüm kadarı ile kısa film için yapmadık. "Mevcut" ile "olması gereken" arasındaki gerilim ve uyumsuzluk. Her türlü değerlendirme ve sıfat, bir karşılaştır... |
Forumda Kısa Metraj |
16 yıl önce |
|
Dancer In The Dark/Lars Von Trier Trier birçok açıdan günümüz sinemasının en (buraya çok fazla sıfat yazılabilir gerçekten ama bence yazılacak şey: ) "gıcık" herifi. Bunun temel nedeni de şu: Birçok açıdan gayet entelektüel, yaratıcı,... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Notorious/1946 Hitchcock'un bilinen ve sevilen işlerine göre daha zayıf filmlerinden. 6/10 |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü Schmidt'in yaşlılıktan yakınmalarıyla aynı kefede değerlendirilebilecek, yaklaşık 15 maddelik listeyi saymazsak ben de gayet yakışıklı ve formdayım bir kere.... En azından çok şükür Kırac'a benzemiyor... |
16 yıl önce |
|
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü Hoşgeldin sky.... |
16 yıl önce |
|
Re: Ev Sahibim Tebrikler.... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |