Eklenen Forum Cevapları

Re: terbiye

😀

Forumda Senaryo ve Hikaye

16 yıl önce
Re: İlginç Web Siteleri

Hayırlı olsun, tebrik ederim.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Yüzüklerin Efendisi serisi hakkındaki fikriniz?

Başlığı açıklamaya gerek yok sanırım bölüm 2.

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Harry Potter serisi hakkındaki fikriniz?

Başlığı ve amacını açıklamaya gerek yok sanırım....

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Sevdiğimiz filmlerin eksiklikleri, "gıcık" tarafları....

Birçok iyi filmde bile var: Birileri genişçe bir alanda birşeyler yapıyorken diğer birinin kadraja anidne girmesi ile ilk kişinin hazırlıksız yakalanması. Sonra bir genel plan, ikinci kişinin gizlenmi...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

16 yıl önce

bira içiyor, tecavüz ediyor 😀 😀 Ben sustum ccaner. Sen konuşmaya devam et, engelleyen yok.

16 yıl önce

Yorum yapmanın pek de gerekli olmadığını düşündüğüm bir hikaye.

16 yıl önce
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler

İkisinin görülme süreleri hakkında dediğin doğru KEzzAP ama bu verdiğin kare filmde yok.Onu herkes yanlış biliyor."Baba da aynı karede görünmüyorlardı" deniyor ya hep senin dediğin gibi. Burada da ayn...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Ben de onu dedim. Martin Campbell fena bir yönetmen sayılmaz. Gişe adamıdır ama yine de işçiliği fena değildir. Fİlm de kötü denemez bence ama fena halde klişe yani. Filmde yeni olan, hadi onu geçtim,...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Heat/Michael Mann

Bu filmi de birçok kişi biliyordur zaten ama ben yine de seçkimize katmak istedim. Heat/1995 Bu filmi övmek için o kadar çok nedenimiz var ki saymakla bitmez. Hikayesi, senaryosu, sanat yönetimi, görü...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce

Edge of Darkness Mel Gibson'ı bayağı zamandır (İşaretlerden beri sanırım. 2002) adam gibi bir rolde izlememiş olmamızın verdiği gazla bu filmi izledim. Mel Gibson'a doydum ama film hiçkimseyi doyuraca...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Kısa Filmciler'in Yaptıkları Hatalar!

Dün bugün birkaç kısa izledim. Ve çoğunda aynı sorun vardı:Ses! Ses! Ses!Kısa filmlerimizde görüntü işçiliğine giderek daha önem veriliyor ama ses işçilikleri çoğu örnekte çok kötü.Filmi sesli çekmek ...

Forumda Kısa Metraj

16 yıl önce
Re: Ölümsüzler

"Hadi bitireyim, hadi bitireyim" diye 6. dakikaya geldim ama 2 dakika daha izlemeye sabrım kalmadı. Neden? "Fİlm çok kötü!" Hayır. Belki de çok iyidir. Ama bunu anlamak olanaksız. Çünkü ses işçiliği, ...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Hoşgeldiğiniz arkadaşlar....

Forumda Film Fabrikasi.com

16 yıl önce

Ayı/Jean Jacques Annoud 7,5/10

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Sayfa 100 / 183