Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Vay anasını sayın seyirciler:" onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Takip Ettiğiniz Diziler Lie to Me çok iyi. Mentalist'e açık ara gömüyor yani (ordaki çıtırlar daha iyi ama evet). Beden dilinden çok microexpression denen yüz ifadeleri üzerinden ilerliyor Lie to Me. Ben de hastası oldum açı... |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Bana Bi Kamera lazım... Bi Kadir Köymen vardı n'oldu o? |
Forumda Kamerayı Bulmak |
17 yıl önce |
|
Re: Katılınası Etkinlikler İlk duyurum geliyor: Korku Anlatıları Konferansı" onclick="window.open(this.href);return false;Edebiyat ağırlıklı ancak yine de katılınabilinir sanki. Gitmeyi düşünen olursa ben de gidebilirim. Karars... |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
17 yıl önce |
|
Katılınası Etkinlikler Katılınası festivaller, organizasyonlar, konserler, toplantılar, seminerler... Bu başlık altında toplayalım, beraber gidelim. |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
17 yıl önce |
|
Re: Takip Ettiğiniz Diziler İngilizi var Amerikanı var olum onu soruyorum. Tabii ki İngiliz orjinali. Amerikan başta çok boka sardı, sonlara doğru toparlamış diyorlar ama ben ikisinin de sonunu getiremedim daha, hiçbir sebep yok... |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Bana Bi Kamera lazım... Ben güldüm bak hehe :). Bilsen de bilmesen de komik hehe.. |
17 yıl önce |
|
Re: Takip Ettiğiniz Diziler Life on Mars'ın hanisini izliyorsun? |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Bana Bi Kamera lazım...
|
17 yıl önce |
|
Re: Takip Ettiğiniz Diziler Yaptığın işe saygı duymama ve ne versek yerler arasında gidip gelen bir derttir o. İlk sezon finalinde belli olmuştu bu. O nedenle izlemiyorum o günden beri. |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Ne Olacak Bu Türk Kısa Filmcileri'nin Hali ? Kimse bana itiraz etmediğine göre ben kendime itiraz ediyorum. Demek ki neymiş; yeterince beklersek herşey yoluna girer... Yok, dediğim gibi ben arada laf atıyorum ortama tartışma olsun ortam olsun ... |
Forumda Kısa Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film The Third Man 2 anlamda çok iyi. Birincisi, o dönemin klasiklerinde 0,3 saniyede âşık olan karakterler yoktur The Third Man'de (öyle demeyin, nefret ederim bu olaydan). 2. ise onu bir kara film başyap... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Ne Olacak Bu Türk Kısa Filmcileri'nin Hali ? Edebiyatla sinemayı karıştırmamak gerekir. Şimdi sana göre aşağıdaki Amerikan Sineması mı yani Badii? Ben olayı şöyle görüyorum:Amerikan Sineması nedir? Amerikan Sineması diye bir şey yoktur. Amerik... |
Forumda Kısa Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yerli Filmler UstaUstaUsta |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Sinema nereye gidiyor? 3D filmler, Animasyonlar vs vs.. Bir adet PSP alıp Crisis Core oynayın o zaman. Öncesini anlatır zaten.. Ara videolarda aksiyon görsün gözünüz hehe. Ben Advent Children'ı FF 7'yi bitirdikten sonra izleyeceğim dedim (o da öncesini anl... |
17 yıl önce |