Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Satılık 35 mm adaptör arıyorum

300 lira Nikon 50mm 1.4 "you gonne kiddin me" Ben de yiyim hehe. Lens temizse normal, hatta ucuz bir fiyat. 2 gr araştırma yapsan yazmadan görürsün. 1.4 diyor 1.4..." onclick="window.open(this.href);...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Benim anlamadığım şey bunu entelektüel geçinenlerin yazması. Entel denir bunlara kısaca güzel Türkçemizde.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Oynadığınız Oyunlar

Ben hiç iyi oynamam misal. Gol atmaktan sıkılırsınız bana.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

Muhauahua :D. Ortalama Eyüp, her şeyi yuvarlamışlar işte. Bir de resmi görmeden önce rüyana girmesi lazımdı özgür. Fenomen o.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: ses var görüntü yok

Codec sorunudur. CS3 ya da 4 kurup güncellersen düzelir diye tahmin ediyorum.

Forumda Adobe Premiere

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

Bildiğin seri katil. Çok basit aslında bunun açıklaması. Hiç öyle doğa üstü veya altı bir şey değil bence. Ben de çok tanımsız yüz görüyorum rüyamda. Bu yüz de o kadar ortalama bir yüz ki, her gören (...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Genesis Room Project

o ölüm değildioda gelicek 🙂 Odayı göndermediniz mi oğlum zaten niye bir daha çekiyorsunuz? Hatta bunun da adı oda.. Ne odası olum?

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Hyper35

İzlemedim videoları ama muhtemelen daha az sıkıştırma ile alabilmek için yapıyordur. Yani yine çipin hızına bakar ama.. İzlemek lazım valla çok üşendim ama..

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

17 yıl önce
Re: Bana Bi Kamera lazım...

Çocukla çocuk olmamın tek sebebi Kadir'in IP'si dir, yoksa cevap bile vermezdim. Verdiğim cevabın adabının jargonunun sebebi de onu haketmesidir. Kim neyi hakediyorsa onu yazıyorum. Aslında banlanmış ...

Forumda Kamerayı Bulmak

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Ben sana haksızsın demiyorum ki, haklısın. Ama karşındaki sana hakaret edince sen de cevaben mahalle ağzıyla yazarsan ondan hiçbir farkın kalmaz ki. Sen yaşını başını almış adam niye çocukla çocuk olu...

Forumda Kamerayı Bulmak

17 yıl önce

Buna haklıyken haksız konuma düşmek diyoruz. Şimdi ben sana bunu özelden de söylerdim Sickman ama bir şekilde "ama öyle ama böyle yok yok haketti" diyecektin bana. Daha önce onlarca kez yaşadık, orada...

Forumda Kamerayı Bulmak

17 yıl önce
Re: Herhangi Bir Konuda ve Sebeple Bıktıklarımız!

Bazı kelimelerdeki ğ'nin y olarak yazılmasından bıktım ben de aslında. Taşlama falan olmasın Ahmet'e. Yeri gelmişken söyleyeyim dedim sadece. Deymek = DeğmekDeyil mi? = Değil mi?vs.. Bunun için başlı...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Kendi saçlarını kendi kesen bir insan olarak az önce dalgınlıkla saçlarımı kazıdım. Şu an makine 0ı saçlarım var. Sakallarım saçlarımdan yaklaşık 3 kat daha uzun. Bir anlık dalgınlıkla, tıraş makinesi...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Yürüyün basalım evi hehe :). İşini bilen birinin mesaj atmayı bırak foruma giren herkesin ip adreslerini ele geçirmesi fazla bir zaman almaz. Ama tabii böyle ss falan atılacağında mozaiklemek iyi olac...

Forumda Kamerayı Bulmak

17 yıl önce
Sayfa 158 / 493