baço

Eklenen Forum Cevapları

Re: Haber Ajansı (FFHA)

Tesla, yaklaşık 2 metrelik boyuyla kendi dönemine göre oldukça uzundu. Narin yapılı, beyaz tenli, mavi gözlü ve dalgalı kahverengi saçlıydı. Her zaman resmi giyinirdi. Tesla saplantılı biriydi, garip ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Quiknet

Kerem başlığını bellemek istememde bu yaraya parmak bastığın için burada söylemenin doğru olduğunu düşündüm. (istersen silebilirsin). Şu sabit telefon parası verme zorunluluğu meselesi üzerine düzgün ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

Tesla'nın depreme yol açabilen cihaz üzerinde çalıştığı da biliniyor, alakası var mı acaba? Yoksa deprem de mi Ergenekon yapımı...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: PizzaBoy

Peki neden Pizzaboy? (Pizzacı çocuk değil?)

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Premiere CS4 divx/xvid sorunu

Kirli bir çözüm olacak ama, videoyu doğrudan divx/xvid açmasan Premiere'de? Bir çevirici ile Lagarith ya da Huffyuv formatlarına çevirirsen, biraz yer tutar ama kayıpsız olarak aynı işlemleri yapabili...

Forumda Adobe Premiere

17 yıl önce
Senaryo Yazma Programları

Arkadaşlar (ücretli/ücretsiz) en iyi senaryo yazma programı hangisidir ve neden? Tercih ettiğinizi ve neden ettiğinizi paylaşırsanız çok iyi olur diye düşünüyorum. Selamlar...

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Marley and Me

Owen Wilson, Jennifer Aniston, Eric Dane, Kathleen Turner Köpek seven bir insan mısınız bilmiyorum, aslında çok önemi de yok. İnsanın hayatını bir başka canlı ile paylaşması ve o hayatın paylaştıkça a...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Yenilikler

Ordaki forum baharat zaten aslında, esas yemek burda pişiyor. Burda mı yapsak aynını acaba?

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Adam sir oldu, yazmaz artık Türkçe falan. Bundan sonra böyle Bana dimedi onu, ingilişçe video yollayan arkidişe dedi. Ben videodan alıntı şeyettim. Bi de yavşadım bu neyse. Mod rehaveti kibin.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Sinematik Görüntüye Yakın Efekt

Ben de saçmalamışım, dediğin gibi uzaya da hiç gitmesek hatta görmesek de onun hakkında bile konuşuyoruz. Kusura bakma, neden öyle dedim bilmiyorum. Seni sevdiğimden takılma fırsatı olunca kaçırmıyoru...

Forumda Adobe Premiere

17 yıl önce
Re: Yılbaşı

Peki neden böyle kaldı, yazık olmuş gibi sanki...

Forumda Senaryo ve Hikaye

17 yıl önce
Re: Bilgisayar Kamerayı Görmüyor

Kamera üzerinde reset tuşu varsa onu bir deneyin. Pilin arkasında vs. kalmış da olabilir.

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce
Sayfa 115 / 238