baço
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Knowing (Kehanet) Eylem kardeşim sen aç lebowskini izle böyle şeyler gelmez sana ya 😀 İlerde çocuğun mocuğun olursa bu filmleri sana yine izletip peçete de vermiycem yalarsın sümüklerini o zaman 😀 |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İlginç Web Siteleri # Hasta Kerem'e ve Baco'ya armağanım. Adam olana çok bile, al sana alan derinliği, cooke 😀 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Dublaj İle İlgili Bütün Sorular Soundbooth da tasks penceresinde match volume seçeneği var. İki sesi eşitlemeye çalışıyor. Ne kadar işe yarar bilmem ama bir dene bence. Baya yarıyor... Ufacık bir program gibi duruyor o nane ama hari... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
17 yıl önce |
|
Re: Montaj Müzikleri Her kim ki güzel müzik yapar, zevkle kullanırım. 3 şey var ki onlar müzik severin alametlerindendir. Din, dil, ırk seçmemek, telif hakkı yememek ve emeğe saygı göstermek. Telif hakkı yiyene tüm mesam... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
17 yıl önce |
|
Re: Adobe premiere pro cs3 te anı efekti? Efekti bulup eklemeniz gerekiyor, tüm pluginler gibi. |
Forumda Adobe Premiere |
17 yıl önce |
|
Re: "Tabiat üstü" / psişik olaylar / fenomenler 😀 😀 Ben zaten hep derim şimdiki aklım olsa doktor olurdum, yanında da sinemacılık yapardım. Sonuçta bilgisayarcı felan savaş çıksa kaos olsa kimse takmaz abi. Ama doktor hep kıymetli. Kaçırdık işte. N... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: "Tabiat üstü" / psişik olaylar / fenomenler Lan aynı anda çaktık mesajı. Bu arada doğru spoiler da neyin dimi 😀 Çok garip bir durum adını yazınca zaten spoiler oluyo, yazmayınca da olmuyo. Aman yemişim zaten net gidiyomuş... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: "Tabiat üstü" / psişik olaylar / fenomenler Bir fenomen olduğundan olmasın? Ya da konu dışı bölümünde olduğundan. Sen söyle bakıyım ne olacak bu dünyanın hali... Bu arada adama güneş fırtınası diyorum internet gidiyo iletişim gidiyor diyorum s... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: "Tabiat üstü" / psişik olaylar / fenomenler 3 seneye internet felan kalmayacak zaten... Bilim adamları 153 yıl önce hayatı felç eden güneş fırtınasının bir benzerinin Kuzey Amerika ve Avrupa'yı 2012 Eylül'ünde vuracağını tespit etti. 1859 yılın... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Adobe premiere pro cs3 te anı efekti? Burada anlatılan pluginle kolayca ve hızlıca yapabilirsiniz. |
Forumda Adobe Premiere |
17 yıl önce |
|
Re: Quiknet 3 seneye net felan kalmıyor arkadaşlar: |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: TRT nin açılış ekranı Anahtar kelimeler: tv signal test pattern... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |