baço

Eklenen Forum Cevapları

Re: Knowing (Kehanet)

Eylem kardeşim sen aç lebowskini izle böyle şeyler gelmez sana ya 😀 İlerde çocuğun mocuğun olursa bu filmleri sana yine izletip peçete de vermiycem yalarsın sümüklerini o zaman 😀

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İlginç Web Siteleri

# Hasta Kerem'e ve Baco'ya armağanım. Adam olana çok bile, al sana alan derinliği, cooke 😀

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Dublaj İle İlgili Bütün Sorular

Soundbooth da tasks penceresinde match volume seçeneği var. İki sesi eşitlemeye çalışıyor. Ne kadar işe yarar bilmem ama bir dene bence. Baya yarıyor... Ufacık bir program gibi duruyor o nane ama hari...

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

17 yıl önce
Re: Montaj Müzikleri

Her kim ki güzel müzik yapar, zevkle kullanırım. 3 şey var ki onlar müzik severin alametlerindendir. Din, dil, ırk seçmemek, telif hakkı yememek ve emeğe saygı göstermek. Telif hakkı yiyene tüm mesam...

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

17 yıl önce
Re: Adobe premiere pro cs3 te anı efekti?

Efekti bulup eklemeniz gerekiyor, tüm pluginler gibi.

Forumda Adobe Premiere

17 yıl önce
Re: "Tabiat üstü" / psişik olaylar / fenomenler

😀 😀 Ben zaten hep derim şimdiki aklım olsa doktor olurdum, yanında da sinemacılık yapardım. Sonuçta bilgisayarcı felan savaş çıksa kaos olsa kimse takmaz abi. Ama doktor hep kıymetli. Kaçırdık işte. N...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Lan aynı anda çaktık mesajı. Bu arada doğru spoiler da neyin dimi 😀 Çok garip bir durum adını yazınca zaten spoiler oluyo, yazmayınca da olmuyo. Aman yemişim zaten net gidiyomuş...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Bir fenomen olduğundan olmasın? Ya da konu dışı bölümünde olduğundan. Sen söyle bakıyım ne olacak bu dünyanın hali... Bu arada adama güneş fırtınası diyorum internet gidiyo iletişim gidiyor diyorum s...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

3 seneye internet felan kalmayacak zaten... Bilim adamları 153 yıl önce hayatı felç eden güneş fırtınasının bir benzerinin Kuzey Amerika ve Avrupa'yı 2012 Eylül'ünde vuracağını tespit etti. 1859 yılın...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Adobe premiere pro cs3 te anı efekti?

Burada anlatılan pluginle kolayca ve hızlıca yapabilirsiniz.

Forumda Adobe Premiere

17 yıl önce
Re: Quiknet

3 seneye net felan kalmıyor arkadaşlar:

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: TRT nin açılış ekranı

Anahtar kelimeler: tv signal test pattern...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Sayfa 114 / 238