baço
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Ya ben VDSL2'ye geçeli baya düzeldi, nerdeyse hiç almıyorum 😀 Yine sağolasın, acınızı paylaşıyorum 😀 |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Sayısal Medya Photoshop Eğitimleri Osman Safi tarafından hazırlanan Photoshop eğitimlerinin, sürüm farkı gütmeksizin yeni başlayanlara yardımcı olabileceğini düşünüyoruz. Siyah/beyaz fotoğrafları renklendirmekten, ... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Mizah / Fıkra / Espri +18 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Dostum bunları anlıyorum da acısını başlarının malından çıkartmak nedir onu anlamıyorum. Yoksa ben de neler yaşadım anlatabilirim. 1 metre önümde milliyetçiler sosyalistleri sıkıştırdı, kaçan kızın ka... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Peki birine kızıp sana bir yumruk atsam, sonra da desem ki ama anama küfretti o, bu senin için yeterli olur mu? Yani sen o yakılan dükkan sahibine, araç sahibine gidip ne yapalım polis kızdırdı, saldı... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Senin de arabanı yaksınlar günün birinde o zaman konuşucan mı bakalım böyle. Kameran kırılsa 3 gün ağlarsın oysa... O arabanın sahibi nasıl olsa çalmış çırpmıştır. Dükkan sahibi nasıl olsa üçkağıtçıdı... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Ne olarak algılamalıyım anlat accık. Tecavüz eden adamın pipisi acıdı mı diye üzülünür mü? Provakatörler yüzünden işçilerin de adı çıkıyor. İşte sap ile samanı karıştırıyorsunuz çünkü böyle. Ordaki dü... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Camları kıranlara mı üzüleyim? |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Yok, bugün dayak yemediler işte, meydanda kutladılar güzel güzel. Dağılıyorlar şimdi yavaş yavaş.. Ara sokaklar karıştı gene tabii ama önemli olan polis izninde meydana girebilmiş olmaları.. Abi bazı ... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) İşçiler bugün Taksim'de.. AKP cidden oy kaybının stresini yaşıyor demek.. Umarım polis sırf önümüzdeki yıllarda tekrar girilmesin diye olay çıkarmaz.. Bakalım.. Her sene aynı şey. Engin Ardıç'ın dünkü... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Mizah / Fıkra / Espri Yes I do daha iyi oldu bence, sanki afişi biliyor gibi 😀 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Mizah / Fıkra / Espri
|
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: LOST Sezon 5 bölüm 14 için spoiler'dır: |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |