baço

Eklenen Forum Cevapları

Re: İnternet'ten Videolar

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Mizah / Fıkra / Espri

hehe sabah sabah bittim afişlere baco özellikle birincisine, aklıma şunu: (+52) getirdi... Hocam diyecek birşey bulamıyorum, lafın bittiği yer olsa gerek... Şoklardayım...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler

İsteyen kişi hotlink protection'ı açabilir...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Mizah / Fıkra / Espri

Gördüğüm en manyak afişlerden biri +16 Bu da bitirdi beni: Bu da Texas katliamının eski versiyonu sanırım:

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: İzlenilesi Türk Filmleri

Herşey çok güzel olacak

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: 5 KİŞİ ARANIYOR

sette gelip kendisini izleyebileceğimizi ve bir hafta içinde de birtakım nazari bilgilerin akatarılabileceğini ancal sonrasında emek sarfetmek gerektiğini ve işin okulu olmadığını söyledi. Güzel karde...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: bazıları neden oynayamaz?

Bir de şu var, seti kurup herşeyi hazırlayıp oyun dediğimiz ilk an en zoru. Yani ilk sahne ilk plan. Orda kasılırsa adam sonra toparlaması çok zor oluyor. Bir kere gereksiz adamları dışarı atmak lazım...

Forumda Oyunculuk ve Oyuncu Yönetimi

17 yıl önce
Re: Nokta - Derviş Zaim

Valla filmin sitesine koymuşlar...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Nokta - Derviş Zaim

İyi de filmin sitesindeki kamera arkası resimlerinde 35mm kamera :S Dijital ne ile çekildi biliyor musun?

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Nokta - Derviş Zaim

NOKTA, bir zamanlar işlediği bir suç yüzünden azap çeken ve çektiği azaptan kurtulmaya çalışan bir adamın hikayesi. Ahmet yakın bir arkadaşının ön ayak olması ile tarihi değeri yüksek bir Kuran hırsız...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Vegas ile yaptıklarınız

En son şöyle bir video yaptım; Sony Vegas ve Soundfore ikilisi; video yarışması vardı, kazanmışım 🙂 Birde Commodore64'e saygı videomuz var; izlemede sıkıntı yaşayanlar linkten divx olarak çekebilirle...

Forumda Vegas

17 yıl önce
Re: Fragmanlar

Güzel birşey olabilir kendi içindeki mantığını kırmazsa, yani o kadr güçlüler teknolojileri var felan orda mülteci kalmışlar biraz garip...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Sayısal Medya

Flash Eğitimleri Flash ile yeni tanıştıysanız, ya da bir takım temel uygulamaların nasıl yapıldığını izleyerek öğrenmek istiyorsanız işte sizin için Flash eğitimleri. Osman Safi tarafından hazırlanan ...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Sayısal Medya

3D Max Eğitimleri Osman Safi tarafından hazırlanan 3D Max eğitimlerinin, önceki sürümler bile olsa çoğu kavram ve uygulama aynı olduğundan 3D Max'e başlayanlar için çok faydalı olacağını düşünüyoruz. ...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Sayfa 106 / 238