baço
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! Şimdi olay neresinden tutarsan elinde kalıyor o ayrı. Onu tartışmanın bile alemi yok. Sadece şu var ki savaş fiziksel bir hadisedir. Bir futbol maçını bile kadınlarla erkekler yapamaz. En baba kadın s... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! Kadınlar güçsüzdür fiziksel olarak... Mertlik gereği (dengine bulaşırsın, silahsız adama silahla saldırmamak gibi)... Ne olabilir ki başka? |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Deneyimli Kişilerden Yardım İstiyorum ( Kamera Seçimi ) 1000 ytl sınırıyla neler var mesela? |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! @Dude; Anarşi direk bu zaten, herkes kafasına göre istediği biçimde algılayabilir... Bu istediğimize taşla sopayla saldırma mesajını verenin Atatürk olduğuna asla inanmıyorum. Ali hocam, savaşta bile ... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Deneyimli Kişilerden Yardım İstiyorum ( Kamera Seçimi ) GS-500 en iyisi olması lazım... |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
17 yıl önce |
|
Re: FF - Portal sistemi Beta Birden fazla seçenek işaretlenebilip olabildiğince çok alt kategori olması şahane olurdu... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Aslında filmin ilk yarısı çok iyi... Beni de daraltmıştı. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Toplaşma - 30 Mayıs - Taksim Ne kovması gel balla börekle beslemeyen... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Toplaşma - 30 Mayıs - Taksim 1- eserdem2- baco |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Yaşayan en iyi 10 yönetmen listesi.... Yapardım sana bi güzellik be, attırasın bi 50 gayme... |
Forumda Yönetmenler |
17 yıl önce |
|
Re: Yaşayan en iyi 10 yönetmen listesi.... Tanyelinden mi aldın dersleri 😀 |
Forumda Yönetmenler |
17 yıl önce |
|
Re: Yaşayan en iyi 10 yönetmen listesi.... "çaplin" yaşıyor demek 😀 |
Forumda Yönetmenler |
17 yıl önce |