baço
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: İlginç Web Siteleri Stranger: hı ladyYou: hi thereStranger: ım muratStranger: how are youYou: koyayayım da tur atYou: muahahhahaYou have disconnected. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İlginç Web Siteleri Bu omegle'ı bana da bulaştırdınız ya... Bi site daha: |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Spielberg'i seviyor muyuz sevmiyor muyuz?.... Ondaki para ve imkanın binde biri ile muhteşem filmler yapanlar var, bu açıdan bakarsak çok yeteneksiz 🙂 Ama bir yandan da adam böyle doğmadı sonuçta, hadi yahudi lobisi bir yere kadar adamın filmleri... |
Forumda Yönetmenler |
17 yıl önce |
|
Re: 16 renge nasıl çeviririm? AE'deki Tritone ya da CC Toner işine yarayabilir. CC Theshold'u da deneyebilirsin... |
Forumda Vegas |
17 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler The Spirit Within deseydin katılırdım ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Sonuna kadar izleyebilene ödül veriyolarmış 😀 Bu da ayrı olay 😀 😀 Geberdim ben buna: |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: BattleStar Galactica Hacı bi durum mu vardı????? |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: BattleStar Galactica Yardımcı olayım biraz şunu bi izle: Jenerik: (Videosunu da izle aşağıdaki ekranı tıklayarak) Abi eskisi daha güzeldi ya 🙂 Edit: Dediğim bölümü de buldum ya (kanka salyon) : Senin eleman da şunda gö... |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: BattleStar Galactica Eski Galaktika’yı hatırlıyorum. Cuma akşamları oynardı. Peder kabuklu fıstık alırdı o gece özellikle. Ben de hem seyreder, hem de fıstıkları birbirine vurdururdum. Bir taraf salyonlular, bir taraf ins... |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: İlginç Web Siteleri Beni de bulaştırdınız. Valla demin Canada'dan bir çocukla baya uzun uzun konuştuk felan ne garip hayatımda asla görmeyeceğim bile. Ama bir anı paylaşıyorsun bir süreliğine... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |