baço

Eklenen Forum Cevapları

Re: İlginç Web Siteleri

Stranger: hı ladyYou: hi thereStranger: ım muratStranger: how are youYou: koyayayım da tur atYou: muahahhahaYou have disconnected.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Bu omegle'ı bana da bulaştırdınız ya... Bi site daha:

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Spielberg'i seviyor muyuz sevmiyor muyuz?....

Ondaki para ve imkanın binde biri ile muhteşem filmler yapanlar var, bu açıdan bakarsak çok yeteneksiz 🙂 Ama bir yandan da adam böyle doğmadı sonuçta, hadi yahudi lobisi bir yere kadar adamın filmleri...

Forumda Yönetmenler

17 yıl önce
Re: 16 renge nasıl çeviririm?

AE'deki Tritone ya da CC Toner işine yarayabilir. CC Theshold'u da deneyebilirsin...

Forumda Vegas

17 yıl önce
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler

The Spirit Within deseydin katılırdım ...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Sonuna kadar izleyebilene ödül veriyolarmış 😀 Bu da ayrı olay 😀 😀 Geberdim ben buna:

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: BattleStar Galactica

Hacı bi durum mu vardı?????

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce

Yardımcı olayım biraz şunu bi izle: Jenerik: (Videosunu da izle aşağıdaki ekranı tıklayarak) Abi eskisi daha güzeldi ya 🙂 Edit: Dediğim bölümü de buldum ya (kanka salyon) : Senin eleman da şunda gö...

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce

Eski Galaktika’yı hatırlıyorum. Cuma akşamları oynardı. Peder kabuklu fıstık alırdı o gece özellikle. Ben de hem seyreder, hem de fıstıkları birbirine vurdururdum. Bir taraf salyonlular, bir taraf ins...

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce

Beni de bulaştırdınız. Valla demin Canada'dan bir çocukla baya uzun uzun konuştuk felan ne garip hayatımda asla görmeyeceğim bile. Ama bir anı paylaşıyorsun bir süreliğine...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 102 / 238