Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Satılık HV 30 Çok temiz Merhaba arkadaşlar Erkayalar'dan almış olduğum Canon Hv 30 kameramı satıyorum. Fiyat 1000 tl dir. Makina kusursuz çalışmaktadır. Çok az ve çok temiz kullanılmıştır. Makina gerçekten sıfır gibi gözükm... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
16 yıl önce |
|
Re: 5 bin TL ye kamera arıyorum. lütfen yardımcı olurmusunuz eğer düsünürsen xh a1 kameramı satabilirim 5.500tl |
16 yıl önce | |
|
Re: Kısa Film Çekmek İstiyorum !.. Yeteneğine güveniyorsan eline kamerayı almadan önce indir bi tane kurgu programı onunla başla işe.Sonrasında doğru çekim tekniklerini araştır.Bol bol film izle, filmi izlerken teknikleri incele.Kendin... |
Forumda Kısa Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: New York'ta Beş Minare Hep doğru noktalara değiniyor.Belki eksiksiz bir film.Zira kaç kişi bu tür bir film çekme cesaretinde bulundu? |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Senariste İhtiyacım Var.. Ben de set ekibindenim.Güzel işler çıkarıcaz inşallah bayramdan sonra.Dediğiniz gibi sıkıştırıp yollayabilir fakat o zaman da kalite çok düşer.Hazırladığınız senaryoları imzamızdaki mail adreslerine y... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: ALINIK Handy35 Buhu değerlendirmek isteyebilirsiniz belki... " onclick="window.open(this.href);return false; Duyurular bölümünde "Satılık Canon HV40 (Erkayalar Garantili) + Handy35" konu başlığı. |
16 yıl önce |
|
Satılık Canon HV40 (Erkayalar Garantili) + Handy35 Merhabalar, Bir prodüksiyon firmasıyla ortak çalışmaya başladığım için aşağıda listelediğim ekipmanlara ihtiyacım kalmadı. Bu nedenle elimde halen ERKAYALAR GARANTİSİ devam eden Canon HV40 LEGRIA mode... |
16 yıl önce |
|
Re: Beklerken Filmin, teknik yönleri oldukça iyi. Özellikle; ışık kullanımı. Ama, senaryonun çok derinlikli yansıtılmadığını düşünüyorum; ölüm ve beklemek temaları yeterince iyi anlatılamamış. Ayrıca, gayet soğukka... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
SÛRET - Kısa Film Günümüzde, televizyonun en etkili uyuşturucu hâline dönüştüğünün, çocukluğumuzdan bir türlü kurtulamadığımızın, bu dünyadaki kurtuluşun, çok uzak bir ihtimal olduğunun; gerçek bir yanılsaması, bir kap... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Filmler İçin Soundtrack Çektiğiniz kısa metraj filmlerinize destek amaçlı tamamen ücretsiz soundtrack yapabilirim. Rap kategorisinde olan müziklerimizle filmlerinizi daha çok mesaj veren bir projeye dönüştürebilirim.İlgilene... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
16 yıl önce |
|
kiralık canon 7d + shoulder kit " onclick="window.open(this.href);return false; |
16 yıl önce |
|
Re: Beklerken çok iyi.edit; soba yanmıyor. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Film Müzikleri Hakkında Çektiğiniz kısa filmlerinize profesyonel ortamda hazırlanmış soundtrack yapımı için bana ulaş[email protected] |
Forumda Ses ve Kayıt |
16 yıl önce |
|
KİRALIK Canon EOS 7D Kiralık Ekipman Katalog fotoğraf ve video çekimlerimizde kullanabileceğiniz kiralık ekipman. KAMERA : CANON EOS 7D BODY LENS:CANON 24 - 70 f 2.8 L LENSCANON 24 - 105 f 4 L LENSCANON EF-S 18-200mm 1:3... |
16 yıl önce |
|
Re: soundtrack atolyesi ucretsiz vokal li(sözlü) parçalarıma da bu linkten ulaşabilirsiniz : " onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
16 yıl önce |