Forum

Kıyamet Zamanları. ...
 

Kıyamet Zamanları. Post Apocalyptic kısa filmim

17 Gönderi
14 Üyeler
0 Likes
3,848 Görüntüleme
(@maniethic)
Gönderi: 51
Başlığı açan
 

[vimeo] http://www.vimeo.com/44563848 [/vimeo]

Film şahsım tarafından yönetilmiştir. iyi seyirler.

https://vimeo.com/user2840721

 
Gönderildi : 26/10/2012 9:21 pm
(@ilkersn)
Gönderi: 0
 

Güzel bir filmdi. Tekik açıdan olsun, oyunculuklar olsun. Tebrik ederim, başarılarınızın devamını dilerim. Kamera ne kullandınız acaba? Dslr andırıyor mark II falan sanırım?

filmleriniz için müzikler

Son Kısalarımız: tesir Kader Eris
Kısa filmlerimiz, ücretsiz müzikler ve kendin yap videoları

 
Gönderildi : 26/10/2012 9:47 pm
(@kharon)
Gönderi: 187
 

Mekan seçimi çok güzeldi. Filminizi de beğendim emeğinize sağlık. İyi forumlar

Camandgraph Entertainment..

 
Gönderildi : 26/10/2012 9:53 pm
(@kezzap)
Gönderi: 0
Admin
 

Filmin en önemli eksisi dış ses.
Dış ses anlattıklarını yaşamış bir insanın tonlamasını veremiyor.
Daha bunalımlı bir ses olmalıydı gibime geliyor.
Hatta belki hiç dış ses olmasa, işte o zaman filminiz çok daha iyi olurdu gibi geliyor.

Ayrıca senaryo kurgusunda da problem olduğunu düşünüyorum.
Filmin nükleer santral kısmını anlatan bölümün gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Filmin ana hikayesinin ritmini bozuyor.
Başında sadece bir yazı yeterli olurdu diye düşünüyorum.

Filmin amacını da pek anlayamadım. Nükleer karşıtlığı... Ahmet'in hastalığı...
Bu film bize ne söylüyor?

Teknik olarak ise çoğunlukla iyi bir iş çıkmış.
Ama senaryo gerçekten oldukça kötü geldi bana.

 
Gönderildi : 26/10/2012 10:18 pm
(@tariktastekin)
Gönderi: 368
 

ellerinize sağlık, başarılı bir film. sahne geçişleri arasında ses kopukluğu (arkadaki müziğin bitimi ve diğer sahnenin başlaması) olduğunu düşünüyorum. bu da filmin sürükleyiciliğini bozmuş. onun dışında bir sorun göremedim, başarılı.

 
Gönderildi : 27/10/2012 12:02 am
(@maniethic)
Gönderi: 51
Başlığı açan
 

Yapıcı yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Kamera olarak 550d kullandım. Evet anlatıcı konusunda haklısınız benim de sinirimi bozuyo. Ama bişey engellio onu kaldırmamı ne olduğu hakıında bi fikrim yok. Bu bi okul bitirme projesiydi o yüzden daha çok ne anlattığına değil teknik açıdan neler yapabileceğine önem verdik. Bu eleştirinize de böyle bir cvp verebilirim. tekrar teşekkürler.

https://vimeo.com/user2840721

 
Gönderildi : 27/10/2012 12:52 am
(@pokerface)
Gönderi: 0
 

Bende izledim. Görsellik ve mekan seçimlerini beğendim. İlk filminiz olarak düşünüyorum ve olumsuz yönlerden bahsetmiyorum. Başarılar, ileride daha iyi projeler yapmanız dileklerimle,

http://www.emrahbozdemir.com
http://vimeo.com/emrahbozdemir

 
Gönderildi : 27/10/2012 2:04 am
(@halostendap)
Gönderi: 4108
 

ben beğendim, dış sesler filmdeki iki farklı bakış açısını vermesi bakımından çok iyi hizmet vermiş bence, renkdeki geçiş de öyle...bence farklı bakış açılarını güzel vermişsin, kızın dış sesi olmasaydı ve bu kadar iyi bir dönüşüm sunmasaydı yersiz olurdu erkeğin dış sesi..bence sen de bu yüzden kaldıramıyorsun dış sesleri 🙂

bizde de büyük aç gözlülükler baş gösterince böyle yaratıksı varlıklar da görünmeye başlıyor, hiç şaşırmadım o genetiği bozulmuş yaratıkları görünce. yani filmin böyle bir sona ihtiyacı yoktu bence aslında. söylediğin her şeyden vazgeçtin böyle bir sonla, bize bir kabus gösterip, rüyaydı yavrum sadece bir rüya korkacak bi şey yok dedin, olmadı...

not: filmin sonunda toplanma yeri diye terkedilmiş bir tabela olsa, eleman ümidini yitirip intihar etse daha mesut olurdum yani onu demeye çalışıyorum 😀

insta https://www.instagram.com/morehalityalcin

 
Gönderildi : 29/10/2012 12:56 am
(@jobolop)
Gönderi: 7
 

başka filmlerin soundtrack'lerini kullanmanız amatör bir hava vermiş. en azından özgün müzikler kullanılmalıydı. radyasyon sonra insanların zombiye dönüşmesi de çok mantar bir konsept. en azından daha yaratıcı şeyler bulunabilirdi. farklı olumsuz etkiler üzerinde düşünülebilirdi. bunun dışında beğendim. mekan seçimleri başarılıydı bilhassa.

 
Gönderildi : 30/10/2012 8:01 pm
(@paciente)
Gönderi: 2474
 

Vallahi sonu iyi bağlamışsınız. Bitirme ödevinin çok üstünde bir film olmuş.
Kutlarım.

 
Gönderildi : 16/12/2012 2:44 am
(@jupiter)
Gönderi: 226
 

Ben çok beğendim ve çok etkilendim.Elinize sağlık iyi bir iş çıkarmışsınız.
Bir söz vardır.Her insanın ölümü kendi kıyametidir diye.İşe burada da sanırım bu durum söz konusu.Hikayedeki baş kahramanın cinneti aynı zamanda kendi kıyameti olmuş.Bu söze gönderme yapıldığını düşünüyorum.Başarılı buldum.Tebrik ederim.

Alfred HITCHCOCK...

 
Gönderildi : 19/12/2012 11:13 pm
(@cityofgod)
Gönderi: 143
 

Tebrikler. Tatmin edici görüntüler insanı gerçekten yakalıyor filmi izlerken. Yalnız ben de ses konusunda kararsız kaldım. Lakin bu konuda da bir eleştirim olmayacak çünkü hepimiz sound packlerden ses işimizi halleden insanlarız. Keşke şu ses işini etraflıca halledebilsek ya da ne bileyim güzel görüntü elden dslr'lar gibi güzel ses elden eden kameralar vs. de gelse, bu işin amatörleri olan bizler için...

Ama yine de film izletti kendini. Elinize sağlık.

16:9 bakabilmek ve biraz da renk atmaktır aslında hayat...

 
Gönderildi : 20/12/2012 2:39 am
(@maniethic)
Gönderi: 51
Başlığı açan
 

Ben çok beğendim ve çok etkilendim.Elinize sağlık iyi bir iş çıkarmışsınız.
Bir söz vardır.Her insanın ölümü kendi kıyametidir diye.İşe burada da sanırım bu durum söz konusu.Hikayedeki baş kahramanın cinneti aynı zamanda kendi kıyameti olmuş.Bu söze gönderme yapıldığını düşünüyorum.Başarılı buldum.Tebrik ederim.
Sizi tebrik ederim. Gerçekten de filmimizin ana teması bu. Hatta afişimizde de kullandık bu sözü. İstediğimiz mesajı verebilmişsek ne mutlu bize. tekrar teşekkürler.

https://vimeo.com/user2840721

 
Gönderildi : 20/12/2012 7:40 pm
(@sade-vatandas)
Gönderi: 83
 

Film gayet başarılı.
Özellikle mekan seçimi oldukça iyi. Öncesinde ciddi bir sanat/mekan araştırılması yapıldığı belli. Galiba filmi Kayseri ve çevresinde çekmişsiniz.
Yanlız pek çok kısa filmde takıldığım bir nokta var. bazı geçişler ısrarla çok ağır tutuluyor 10-15 dakikalık bir filimde konuya odaklanmak yerine bir genel manzara planına takılıp kalmak bana biraz lüks geliyor. Siz de de bazı geçişler 7-sn.-8 sn. kadar olmuş. Ama bozmamış.
Seneryo konusundaki eleştirileri tekrar etmeyeceğim. Sanki zombi olayı biraz zorlama olmuş gibi. Özellikle de zombi makyajı 🙂
Ama sonuç olarak bir bitirme filminden fazlası ortaya çıkmış elinize sağlık.

 
Gönderildi : 20/12/2012 9:46 pm
 RBK
(@rbk)
Gönderi: 15
 

Fikir güzel. Ama dış ses gerçekten filmden çok şey götürmüş. The thin red line'daki gibi bir dış ses olmalıydı. Yaşadıklarıyla bütünleşmiş, derinden, yorgun. Zombi kullanmak bir hata mıdır burada, tartışılır. Zombi sanki temaya pek oturmamış. Bunun yerine radyasyondan dolayı mutasyona uğramış ve yardım dilenen insanlar kullanılabilir miydi, kahramanımız acılarına son vermek amacıyla onları vuruyor olsaydı daha mı çarpıcı olurdu, bilmiyorum vakit çok ilerledi saçmalıyor olabilirim:) Fakat fikir güzel tebrikler.

 
Gönderildi : 22/12/2012 8:38 am
Sayfa 1 / 2
Paylaş: