sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Konu Dışı Sorular Televizyon reklamlarından pay almak mı? Var mı öyle bir şey? |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: LOST Bunu haber yaptıklarına inanamıyorum eğer ciddi ciddi yazmışlarsa. Açıp bakmadım bir tık daha almasınlar diye. |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: 3 imza eronka, foruma bu şekilde yazman ne sana ne bize fayda sağlıyor okunmuyor çünkü. Taz zamanda klavye al da rahat rahat anlaşalım. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: LOST Ama kullandığın kavramlara dikkat etmen gerekiyor yavrucuğum. İyi-kötü kişiye göre değişen, tamamen öznel kavramlar. Başarı ise yapılan işin dahil olduğu alanda elde ettiği sonuçlara göre alınan veril... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: LOST Kendinle çeliştiğinin farkında değilsin sanırım. O %90 kesim zaten bu diziyi abartan kesim değil. Ben o geriye kalan %10a "sakin gençler" diyorum sadece. Tartışığım kesim de o %1, 2, işte o "benim teo... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: LOST Moruk iki kural var bence. Bak ben hiç anlamam bu senaryo matematiğinden falan. Ama şöyle düşünüyorum. Birincisi "%51 Mustafa Denizli kuralı". Yani izleyenlerin bir kısmı %49 bir kısmı %51 olsa bile (... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: LOST Ya nasıl bu kadar küçümsüyorsun moruk karşındakini anlamıyorum ben. Tamam eleştirirsin de adını bile duymamış demek ne ya. Ben adamların bilgisinde kılında tüyünde değilim de adamın yazdığı senaryoya ... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Silüet ... Tebrikler. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Sony Vegas Pro 8.0 programını bilen arkadaşlar acanl, forumda hemen hepsi yazıyor. Biraz oku önce, sonra anlamadığın bir şey olursa sorarsın. Bir ara kuralları da oku, bu Türkçe ile yazmaya devam edemezsin. Ne dediğin anlaşılmıyor. |
Forumda Vegas |
16 yıl önce |
|
Re: LOST Battlestar Galactica Lost'a en az beş boy fark koyar, o başka. Diğerlerinin de bazıları çok iyi bazıları pıs bana göre. Ama ben senin seyrettiklerini seyretmiyorum derken o komedi dizilerini söylemişt... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Tersten olmasına gerek yok ya direkt dümdüz. Köpek düdüğünü düşün. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: LOST Abi olay tatmin etmemsi biliyorum ama ben mesela ona da farklı bakıyorum. Başından sonuna kadar zevk alarak izledim ve tamamından aldığım zevke baktığımda iyi diyorum yani. Beni bir beklentiye sokmuş ... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Ben sana yapayım ondan. En sevdiğin şarkının altına döşeyeyim mesajları istediğini söyle. Sen aç dinle sonra mp3'ü ama bana güvenmen lazım tabi :). Duymayacaksın netekim. Tabi hiç denemedim de yapmayı... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: LOST Düd seni sıcak basmış anlaşılan. Yaz gelmiş kafa sulanmış. Yukarıda attığın mesajda diyorsun ki "Şimdi bir sayfa öncesine falan bakarsanız benim de "nerede lan bilimsel açıklama, hani hepsi bilimseld... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: LOST Gelmişini geçmişini karıştırmayın olum. Senaristleri ve yapımcıları da gerizekalı yerine koymayın. Adamlar her şeyin bilimsel açıklamasını yapacağız demiş olabilirler mi ki? Zaman yolculuğunu bilimsel... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |