payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: 120 Film kötü bu bir gerçek ama ben greenbox çekildiğini duydum filmin. Var mı bildiği bir yerde kamera arkası görüntüleri olan kimse? |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Cevap: Gidecek ülke aranıyor Baco abi, gideceğin varsa git; ben milliyetsizliği savunuyorum, sapına kadar. İstanbul'da, kozmopolit bir mahallede - Ermeni, Türk, Çinegene, Kürt- bir Türk olarak doğdum. Ama şöyle düşünüyorum: Sadec... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film The Curious Case Of Benjamin Button Kısacası ben filmi beğendim. Birde öte yandan Fincher'ın bu projede minimal bir anlatım tarzını tercih etmeside çok yerinde bir tercih olmuş. Hepsi bir yana Brad Pi... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Cevap: Canım Kardeşim Woody Allen gerçek değil oğlum, karikatür o. Bugün kesin anladım. Çizim o çizim. Bilmiyorum ben entel takılan adamları hiç sevmem, sanırım ondan taktım. Sinemamıza bok atan çok adam var, onlara lafım.... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Cevap: Canım Kardeşim Ah, ah.. Yarama kezzap bastın Fırat.. Efsane film bu, kült mü diyorlar, işte ondan. Ertem Eğilmez'in nasıl bir yönetmen olduğunu gösteriyor bize. Neden hep böyle filmler yapmamışlar ki demeden de edem... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Cevap: "Bir gün bir gün bir çocuk..." Film toplaşması Valla ben de bilmiyorum Aydın. Ben paylaşalım derim ama herkes fikir beyan etsin. Ona göre karar alırız. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Cevap: "Bir gün bir gün bir çocuk..." Film toplaşması 1- Payitaht senaryosunu bitirdi. Şubat başı çekecek inşallah.2- Erçin senaryosunu oluşturdu ve Ocak sonu çekecek inşallah.3- Kezzap senaryosunu bitirdi. O da çekecek bir aksilik olmazsa, inşallah.4- ... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Cevap: bir demirkubuz gördüm sanki (: yok zeki demirkubuz sinema yapmasın diyorum ben 🙂Ahahaha 🙂 Şimdi bana sorsalar bu forumda Zeki Demirkubuz'a en yakın hikayeleri kim yazıyor diye direkt Bilal'i gösteririm. 🙂 Aman estafurullah, henüz b... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: AYI YOGİ Bu süper abi. Aks atladı gördün mü 🙂 |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
17 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Helal.. Adamımsın Chavez. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: BOIL Biraz fazla Holivud havasında olmuş. Neden öyle filmlere benzediğine pek anlam veremedim ama güzel duruyor. Ben de merak ettim. Kendini izlettirecek bir proje. @kkymn: "Mustakbel dostum" tabirin yanlı... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Maradona by Kusturica - Emir Kustrica Bildiğimiz belgesellerin aksine izleyince Marodana'nın bilinmeyenlerini, farklı yüzlerini falan görüp "vay anasını" diyeceğimiz bir belgesel değil. Sadece Marodon... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Dondurmam Kaymak'ı çok büyük bir iyimserlikle izlememe rağmen sevmemiştim. Biraz çıkıntı gelmişti karakter. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Ladri Di Biciclette(Bisiklet Hırsızları) - Vittorio De Sica İzlediğim en iyi 3 filmden biri belki de en iyisi. Yalınlık, sadelik, anlatım. Dramayı sade, acıtmadan ve gelişigüzel yapıyor. Rövaşataya ka... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Citizen Kane - Orson Welles Ben hiçbir şey anlamadım bu filmden. Uykum geldi izlerken. Neden en iyi filmlerden biri pek kestiremedim. "Anlatım tekniği anam babam.." Bilmem ben pek haz alamadım. Orson ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |