Eklenen Forum Cevapları

Re: adobe encore dvd de nasil menulu dvd yapilir.

17 dakika videolu bir ders hazırladım ama ses yok 🙂 15 mb ama açınca 400 küsür mb oluyor. Korkmayın 🙂 Not: Kezzap sen de izle. 8. dakikada sürpriz giriyor.Not2: Sadece Ceyhan ın sorularına yanıt verm...

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce

Olabilir. Yarına falana hazırlamaya çalışayım.

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Ghost Dog: The Way of the Samurai - Jim Jarmusch Jarmusch yine...Bu defa mafya filmi çekmiş ama ölesiye aksiyon görmek isteyenleri yine başka filmlere yönlendirelim. Bu filmde bolca "Rashomon" var. K...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

oo yapma mı 🙂 Ama konsept falan oluşturmak, grafikler vs. zorluyor beni. Yoksa zor değil. Senin olaydan sonra oturdum encore u yaladım yuttum. Dil seçeneği de ekleriz 🙂

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Re: Üçüncü Sayfa

Spoiler yok Egi. Hepa bende 2.04 de donuyor izlerken. Oraya kadar gayet güzel. Elinize sağlık.

Forumda Arşiv

17 yıl önce

Baş not: Elinde yeterli video dökümanların olduğunu ve Encore ile menü ve timeline yapabildiğini varsayıyorum. Mikrofon girişim çalışmadığı için böyle bir ders hazırlayabildim. Umarım yararlı olur. Ra...

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce

En kısa zamanda bir resimli döküman hazırlayacağım inşallah. Başladım.

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce

Angst essen Seele auf - Rainer Werner Fassbinder Fassbinder abiyle de tanışma şerefine nail oldum. Yabancılar ve ardından yabancılaşma üzerine güzel bir film. Konusu da çok ilginç. Zıt karakterleri k...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Neden macintosh?

En kısa yol bildiğin yoldur. Sen PC den şaşma şimdilik. İyi bir sistem kur kendine, takıl kafana göre. Paranın üstüne bir tavuk-pilav, ayran ye. Bana da ısmarla. Sonra da çay içeriz. Mis. 🙂

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce
Re: Magic Bullet Looks

Bunu biraz Mac üzerindeki Color programına benzetmişler. Biraz kasıyor sistemi ve kullanımına da zor alışılıyor. Ama kullanılabilirse iyi işler çıkarılabilir. Aynı firmanın Colorista plug-in i var. Da...

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Re: Filmi Daha Cekilmemis ama Cekilesi Hikayeler ve Romanlar

Yusuf Atılgan - Aylak AdamOrhan Pamuk - Yeni Hayat Bu ikisinin sinemaya uyarlanması imkansız gibi gözüküyor ama acaba nasıl olurdu diye düşünmeden edemedim. Özellikle Yeni Hayat.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce

Barry Lyndon - Stanley Kubrick Film en başından beri bir deha ile karşı karşıya olduğunuzu hissettiriyor. Dış ses kullanım dersi verirken bir yandan da görüntülerin mükemmelliği ile sizi karakterin ta...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: klavyenizin içinde ne var bakın

O halde tavrımı anlamanız, anlamadıysanız bir daha gözden geçirmeniz gerekiyor beyler. Filmi Ankara'ya elimle götürüyorum ama forumdaki mesaja çıkışıyorum. Kendimle çelişmiyorum sadece sınırları biliy...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: klavyenizin içinde ne var bakın

Belki adam taze nane yiyor bilgisayar başında.. İsteyen istediği şekilde yorumlayabilir bunu ve hiçbir yasal yaptırımı da olamaz. O zaman film yönetmenlerini tutuklayalım, filmlerinde açık seçik uyuşt...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: DVD oluştururken çözünürlük problemi

Cs4 de blue ray desteği var. Onu kullanabilirsin. Tabi o blue ray i oynatacak alet bulabilirsen 🙂

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Sayfa 101 / 180