KEzzAP

Eklenen Forum Cevapları

Re: Jeff Cronenweth

Bunları teknik olarak taklit edebilmemiz zor.Bu paylaşımlardan anlayacağımız şey teoridir. Gidiş yolu değil sonuca bakıyoruz, sonucu anlamaya çalışıyoruz. Örneğin ben bu çalışma sayesinde şunu anladım...

Forumda Görüntü Yönetimi

9 yıl önce
Re: Roger Deakins

Forumda Görüntü Yönetimi

9 yıl önce

Son filmde Gone Girl'de bir tek kızın tek başına olduğu yerlerde yüzünde biraz ışık artışı var ki filmin içeriğiyle anlamlı bir ilişkiyi gösteriyor izleyenler bilir.

Forumda Görüntü Yönetimi

9 yıl önce

Bu da Gone Girl:

Forumda Görüntü Yönetimi

9 yıl önce

se7en Jeff Cronenweth'in değilmiş. Social Network'ten devam.

Forumda Görüntü Yönetimi

9 yıl önce
Re: Işık Eğitim Videoları Hazırlık Başlığı

dslr+pocket kameralar dıy ışık setisanat akımlardan referans görüntülerpost iş akışı.. bizim elimizde olanaklarla..sanatsal ve post için hatasız ışık nası üretiriz? soru bu olmalı..az ekip ve ekipman...

Forumda Görüntü Yönetimi

9 yıl önce

Harika tespit Fulgura. f/5.6 meselesi, tamam bu görüntülerle ilgili video hazırlarken vereceğim bilgilerden biri bu.

Forumda Görüntü Yönetimi

9 yıl önce

Evet bunları yorumlayalım, nasıl bir genel çizgi çıkar. Ben de görüntülere bakarken bunu düşündüm, bizim böyle bir görüntüyü elde edebilmek için sağa pozlamaya yönelmemiz gerekiyor. Öte yandan bu görü...

Forumda Görüntü Yönetimi

9 yıl önce
Re: Kasadan Gelen Ses

Aldım dahili bir tane, 200 TL civarına düşmüş.Yük için kullanıyorum zaten. Edit meselesinde SSD'ye geçirip geçirip yapıyorum en ideali bu şimdilik.

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

9 yıl önce

David Fincher'ın Görüntü Yönetmeni olarak bilinen Jeff Cronenweth ile başlayalım. İlk film Fight Club.

Forumda Görüntü Yönetimi

9 yıl önce
Jeff Cronenweth

Şimdi benim bir süredir uğraştığım, keşfettiğim bir plug-in var. timeinpixels.com'un false color plug-in'i. False Color'ı kısaca anlatacak olursam, bir görüntü üzerindeki ışık bilgisini mordan başlayı...

Forumda Görüntü Yönetimi

9 yıl önce

Zaten aldım bir tane 1 TB'lık HDD. Bundan sonra hep SSD alacağım artık ama 1TB'lık bir canavar HDD gerekiyor mecburen SSD'ler bu kadar pahalıyken. Anakartı değiştirip USB 3.0'a geçeceğim ileride, o no...

9 yıl önce

Yapmaya başladı bakalım, ses de kesildi gibi.

9 yıl önce

Şimdi yapıyorum defrag işlemini smart defrag ile, pro ile free versiyonu çok farkkediyor mu acaba? Free ile yapıyorum.

9 yıl önce

Biliyorum uzun sürdüğünü. Dur önce dediğin gibi bunu deneyeyim. Sonra varsa başka sıkıntı bakarız. Vesile oldu, zaten alacaktım yeni HDD bunu da onarırsam fazladan yerim olur.

9 yıl önce
Sayfa 123 / 755