Karatasa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Export İçin Yardım Sanırım sen export bölümündeki All ve MPEG bölümlerinden bahsediyorsun. Bunların arasında bir fark yok sadece farklı bölümlerde 2 kere listelenmişler. Eğer Export penceresinin altındaki Enable Convers... |
Forumda After Effects |
17 yıl önce |
|
Re: Toplaşma - 26 Nisan Taksim - (Mino'nun Doğum Günü) Zepra'nın adına birşey söylemeyeyim ama kendisi İzmir'de ikamet ettiğinden biraz zor olabilir gelmesi. Bu arada bende Sickman'i görmek istiyorum. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Okul Projesi: 21.yy daki Yaşam Tanıtılacak İfadeni almış oldum Hepacım, sıra Dude'de ;Edius ile yorma kendini. İşe yaramazlığını geçtim, olur da biri sana derse ki "kardeşim bizde edius var, onunla yapacaksın" 20 dakikada çözer yaparsın, rahat... |
Forumda Adobe Premiere |
17 yıl önce |
|
Re: Benim sonum bu olacak diye korkuyorum Bu adamlar çıkmışlar, özgürü arıyorlarmış. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ? Şimdi bneim İzmir'de 2003'te aldığım pek emektar, P4, 768 Ram, 256 ekran kartı özelliklerinde bir bilgisayarım var. Ne ramleri ddr ne harddiski hızlı ne işlemcisi şimdiki teknolojilerle kıyaslanabile... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: Toplaşma - 26 Nisan Taksim - (Mino'nun Doğum Günü) Şu başlık tekmeleme olayı nasıl oluyor ya ? Birisi öğretse güzel olacak, arada bazı başlıkları yukarı çekesim geliyor. Birileri eğitim videosu hazırlasın 😛 |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! Avatarları mı değiştirsek acaba ne dersin kurtadam 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Edius Haberleri Eğitim Kurumlarında EdiusKurgu dersleri artık Türkiye'de de Edius ile veriliyor... Dünya'da olduğu gibi Türkiye'de de Eğitim kurumları Edius kurgu yazılımları ve Edius kurgu sistemleri ile eğitim ver... |
Forumda Edius |
17 yıl önce |
|
Re: TEST ALANI [spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler] Sonuç iç içe spoiler giremiyormuşuz en fazla bir kere...m |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Montaj Müzikleri 3 şey var ki onlar müzik severin alametlerindendir. Din, dil, ırk seçmemek, telif hakkı yememek ve emeğe saygı göstermek. Telif hakkı yiyene tüm mesam lanet eder... - İhyau ulumil musikiyn, 8. bab. Ho... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! Şaka mı bu neden bende Great Dictator yazıyor ne hitlerliğimi gördünüz |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü Kimi yazsak geliyor demek ki. Birileri illaki haber veriyor ki geliyorlar azizim 😀 ama ama.. var demiştin.. burda demiştin |
17 yıl önce |
|
Re: İzmir 8 Mayıs'ta İzmir yolcusuyum, film çekmeye susadım. Film projesinde bulunmak isteyenler veya herhangi bir konuda yardıma ihtiyaç duyanlar geliyorum anacım 🙂 |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: Quiknet Güzeldi abi mesajın silmeseydin keşke mesajını okuyup hemen arkadaşa telefon ettim abi hemen Knowing'e gidelim dedim. Birazdan gidiyoruz bakalım 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü Geriye bir tek Mkaran kaldı 😀 |
17 yıl önce |