Eklenen Forum Cevapları

Re: Export İçin Yardım

Sanırım sen export bölümündeki All ve MPEG bölümlerinden bahsediyorsun. Bunların arasında bir fark yok sadece farklı bölümlerde 2 kere listelenmişler. Eğer Export penceresinin altındaki Enable Convers...

Forumda After Effects

17 yıl önce
Re: Toplaşma - 26 Nisan Taksim - (Mino'nun Doğum Günü)

Zepra'nın adına birşey söylemeyeyim ama kendisi İzmir'de ikamet ettiğinden biraz zor olabilir gelmesi. Bu arada bende Sickman'i görmek istiyorum.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Okul Projesi: 21.yy daki Yaşam Tanıtılacak

İfadeni almış oldum Hepacım, sıra Dude'de ;Edius ile yorma kendini. İşe yaramazlığını geçtim, olur da biri sana derse ki "kardeşim bizde edius var, onunla yapacaksın" 20 dakikada çözer yaparsın, rahat...

Forumda Adobe Premiere

17 yıl önce
Re: Benim sonum bu olacak diye korkuyorum

Bu adamlar çıkmışlar, özgürü arıyorlarmış.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ?

Şimdi bneim İzmir'de 2003'te aldığım pek emektar, P4, 768 Ram, 256 ekran kartı özelliklerinde bir bilgisayarım var. Ne ramleri ddr ne harddiski hızlı ne işlemcisi şimdiki teknolojilerle kıyaslanabile...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce
Re: Toplaşma - 26 Nisan Taksim - (Mino'nun Doğum Günü)

Şu başlık tekmeleme olayı nasıl oluyor ya ? Birisi öğretse güzel olacak, arada bazı başlıkları yukarı çekesim geliyor. Birileri eğitim videosu hazırlasın 😛

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var !

Avatarları mı değiştirsek acaba ne dersin kurtadam 🙂

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Edius Haberleri

Eğitim Kurumlarında EdiusKurgu dersleri artık Türkiye'de de Edius ile veriliyor... Dünya'da olduğu gibi Türkiye'de de Eğitim kurumları Edius kurgu yazılımları ve Edius kurgu sistemleri ile eğitim ver...

Forumda Edius

17 yıl önce
Re: TEST ALANI

[spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler] Sonuç iç içe spoiler giremiyormuşuz en fazla bir kere...m

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Montaj Müzikleri

3 şey var ki onlar müzik severin alametlerindendir. Din, dil, ırk seçmemek, telif hakkı yememek ve emeğe saygı göstermek. Telif hakkı yiyene tüm mesam lanet eder... - İhyau ulumil musikiyn, 8. bab. Ho...

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var !

Şaka mı bu neden bende Great Dictator yazıyor ne hitlerliğimi gördünüz

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Kimi yazsak geliyor demek ki. Birileri illaki haber veriyor ki geliyorlar azizim 😀 ama ama.. var demiştin.. burda demiştin

17 yıl önce
Re: İzmir

8 Mayıs'ta İzmir yolcusuyum, film çekmeye susadım. Film projesinde bulunmak isteyenler veya herhangi bir konuda yardıma ihtiyaç duyanlar geliyorum anacım 🙂

Forumda Ekip Arayışı

17 yıl önce
Re: Quiknet

Güzeldi abi mesajın silmeseydin keşke mesajını okuyup hemen arkadaşa telefon ettim abi hemen Knowing'e gidelim dedim. Birazdan gidiyoruz bakalım 🙂

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Geriye bir tek Mkaran kaldı 😀

17 yıl önce
Sayfa 101 / 164