Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: ADM_DSOUND_MIXER_OPEN error ADM_DSOUND_MIXER_OPEN error Sanırım alınan uyarı tam anlamıyla bu... Bunun çözümü yok! Yeni bir ses katı satın almakyan başka şimdilik çözüm yok! Ayrıca elimizde adobe premiere 2.0 ve yolda olan CS3 g... |
Forumda Diğer Yazılımlar |
19 yıl önce |
|
Cevap: NTSC - PAL Ne Demek? Ama tam tersi olabiliyor sanırım konu ile alakasız ama bizim sanırım televizyon NTSC.Pal yayınları biraz kesip biçerek gösteriyor kenarlarından, onun da sorunu bu olsa gerek. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: türkiyede 3d ve animasyon sektörü? waking life gibi bir sey de mi cok para? 🙂 önceden oyuncularla calisilmamasi varsayimiyla.... Valla ben öyle bir deneme yapıcam, şuan senaryo aramaktayım:) |
19 yıl önce | |
|
Cevap: El-Ev Yapımı Jimmy Jip !!! (Resim ve Video Eklendi) Silecek motorundan değişik bir tarzda jimmy gelcek gibi, başarılı duruyor şimdiden |
Forumda DIY - Kendin Yap |
19 yıl önce |
|
Cevap: Canon XL Serisi Kameralar İle İlgili Herşey Amerika'da bulamassın PAL, onlar biz özeliz fln hesabında NTSC üretti herşeyi.Avrupa, asya'da herşey genelde PAL'dır veya PAL'ın türevleri hatta Secam.Tek kamera değil.TV, LCD, Projeksiyonlar.. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: türkiyede 3d ve animasyon sektörü? 😳 3d değil mi sonuçta:)Tabi ki tek tek keymi yazıcaklar, motion capture bi bakıma, bı bakıma da 3d animasyon.Ben araştırma yapmadım sadece karakterlerin doğal olmayan hareketlerinden çıkarttım ve anat... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Canon XL Serisi Kameralar İle İlgili Herşey XL1 şuan 800dolar ona bakarsanız Ebay'de ama 24 kareyi 25 kareye çıkartabiliyorsanız kullanın 😆 |
19 yıl önce | |
|
Cevap: türkiyede 3d ve animasyon sektörü? Öyleyse 🙂 Rönesans 3d animasyon olarak yapıldı sonrasında renderda kod kullanılarak siyah beyaz ve kontürlü bir biçimde aktarıldı. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Canon XL Serisi Kameralar İle İlgili Herşey Çok konuştuk ama Avrupa'da ve Türkiye'de o kameraları kullanamassınız! |
19 yıl önce | |
|
Cevap: türkiyede 3d ve animasyon sektörü? Cemre'yi yıllardır takip ederim, ama en iyiler kategorisine asla sokmam.Kendisi çok iyi bu işte, ama tamamen kendini eğitmeye bakıyor vede olanaklara.Türkle de bu yok işte olanak olsa hayalgücü yok. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: türkiyede 3d ve animasyon sektörü? Para verseler de yapamazlar diye düşünüyorum. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: ve ilk filmim / I'll be there... yönetmenbey ve hepatitb evet bir cok hata var benimde bildigim ama 5 saat icersinde tek basima hem dolly'i (tekerleki arac) bi yerden bi yere tasidim hemde kamerayi hemde oyuncu ile ilgilendim..kollar... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: fotografı canlandırma Yapmasında birşey yok birkaç yol vardır onları söyleyim.Bluegreen veya greenscreen ile fotoğraf kağıdını basarsın.Çerçeveleri beyaz olur farktmez..Eğer kamera hareketi uygulayacaksan ortasına veya ken... |
Forumda After Effects |
19 yıl önce |
|
Cevap: ve ilk filmim / I'll be there... kurgu herhalde editing oluyor turkcede..bir cok kisi farkli yorum yapiyor..sinema ogretmenim cok yerinde dedi kesmeler icin..bir baska kisi de uzun olmus dedi.. Evet yerinde ama çok fazla ve özensiz ... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: ve ilk filmim / I'll be there... Kurgu hatalarıyla dolu film görsel olarak yeterlilikte, iyi kullanılmış.Ama farkettiysen kesmeler çok olmuş, ve hiç güzel durmamakta. Konuya gelecek olursak, pek birşey katmıyor izleyene.Bir felaketi ... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |