Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma İngilizce-Japonca sözlüklere hayır!:DAkira Kurosawa sırasından gittim ama maşallah adamda makine gibi yani:)Bu arada Seven Samuraylar tekrardan geliyor 2008'de. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Buldum!Sanrinbassai tama uchuuhikoushi migime makkusuchi Bildim mi:) Kagemusha? |
19 yıl önce | |
|
Cevap: müzikle sesi ayıran program Goldwave 5 adlı program birazcık olsun sana yardımcı olur.Ama kalitesi oldukça düşer, bazen de ayıramaz.Dene hiç değilse ama:) |
Forumda Diğer Yazılımlar |
19 yıl önce |
|
Cevap: ses kayıt cihazı Gerçekten güzel bir alet:)Sescinin asıcan boynuna, bi kabloda laptopa uzatıcan:) |
Forumda Ses ve Kayıt |
19 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Orjinal adı neydi Yıkılmayan Adam'ın? Koptum ya Indestructible Man 😀 😀 |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Ran'da değil ise o zaman Yıkılmayan AdamBi o kaldı:) |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Nayır:)Bunların hepsi Zatoichi işte. Ne ara Msn'den mesaj attın da seni sallamadım?Gelmedi demekki at bi daa. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma RAN? |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma öhöm.. Zatôichi (1989)Zatôichi kenka-tabi (1963)Shin Zatôichi: Yabure! Tojin-ken (1971)Zatôichi to Yôjinbô (1970)Zatôichi monogatari (1962)Shin Zatôichi monogatari: Kasama no chimatsuri (1973)Shin Zat... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Zatoichi! |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Musallat Gözüme takıldı sölecem söylecem. "God is in the details." |
Forumda Uzun Metraj |
19 yıl önce |
|
Cevap: Müttefik(!) ülke ABD Türkiye'nin Amerika'dan farkı yoktur, çok uluslu millettir ikiside.Türkiye'de Amerika'da da bu sistemin getirdiği dengesizlikler vardır. Çok ulus kabul edilebilir, ama standarta bağlanan bir kıstas ol... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Musallat "Teyze ramazanda pide kuyruğunda" gibi bi havası var. |
Forumda Uzun Metraj |
19 yıl önce |
|
Cevap: ses kayıt cihazı MD playerlar iyi diye biliyorum.Ama en iyi kayıt yapan güzel fireware ses kartı olan bi laptop. |
Forumda Ses ve Kayıt |
19 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Three Women One man far far away:) |
19 yıl önce |