Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma İsim sallayın:)Biraz daha bekleyip 3. ipucunu veririm. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: 25p muammâsı in premier Omiga istiyorum onu Code:Canon ve JVC'yi indir.Bende Canon'unki var şimdi 2 yok ayarlarına girip bakamıyorum ondan ama 25p olduğuna eminim. PAL 25P bulursan kafidir ayarlarda. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: HD Cekilen Filimde Adobeye Capture yaparken format sorunu HDV ise mpeg eder. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Panasonic MD10000 ile ilgili herşey BağğHV20'nin Brevisli hali FX1'in SGPro'lu hali. izleyin şunu kesinlikle çok şeker. HV20'nin SGPro'lu hali.ftp://efp055.dyndns.org/Personen/smeangol/Hv20%20Sgpro.wmv FX1 resimler SGPRO |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Panasonic MD10000 ile ilgili herşey Benim birebir aynı ortamda bulunmuş arkadaşım var Code daha iyi mi bileceksin:D:D:D Şaka bi yana aynı tripodda aynı yeri çeken XLA11 ve HV20 testini görmüştüm tek farkı biraz daha profesyoneldi görünt... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Panasonic MD10000 ile ilgili herşey Code:Evet aslında hemen hemen aynılar.XLA1 ile HV20 'de aynı, aslında XLH1 ile HV20'de aynı. Aralarında çok ufak farklar var.Amatörden profesyönele doğru gidiyor sadece, ayarlar, çekim modları fln değ... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: 25p muammâsı in premier Hepa edışınn.. Ben Pro 1.5 kullanıyorum, ama 2 de laptop'da yüklü. 2 için indirdim Canon 25p |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Panasonic MD10000 ile ilgili herşey Omiga o koyduğun yağmurlu video 35mm adaptör ile çekilmedi. Sadece HV20:) xlh1 in tr fiyatı28,500 ytl höh(Türkiye'den alanın aklından zoru vardır.)14 tane HV20 alırım:) Code, haklısın DVX daha üstün X... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: 25p muammâsı in premier Şimdi hangi Premiere'ı kullanıyorsun ona göre değişir.Mesela Premiere 2 var ise onda 25p seçeneği ile projeni açabilirsin. Daha doğrusu capture; kamera ne çekerse onu capturelar ha 50i ha 60i ha 25p. ... |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Panasonic MD10000 ile ilgili herşey 35mm adaptör düşünüyorsan bence xlh1 ile m2 güzel bi kombinasyon yaratıyor:) HV20 şuanda test olarak sadece Brevis'de gördüm ve çok da iyi gerçekten. 35mm HDV'de daha iyi olur diye düşünüyorum.Code DV... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Panasonic MD10000 ile ilgili herşey Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2006 Demek ki epey bi yol katettiğimi düşünüyorum. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Omega'yı sinirlendirme başlığı Ben Egigial'nın rapid şifresini çaldımyazıyorum username:sexyboysifre:fatihyurekkalpeligi |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Omega'yı sinirlendirme başlığı Karanlıkta kalmaya mahkümsün.Bana bira ısmarla:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Omega'yı sinirlendirme başlığı Oha iyiymiş o zaman Gül ve Tayyip'le giriyorsun sanırım ortalığa.Ekstra bonus kazanırsın:D |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Omega'yı sinirlendirme başlığı Sonra kurbanda gelirsin Omiga, dersin 3 kişi rapid premium'a girelim. Ben de sana yoğ derim. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |