Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: KABADAYI

Konu dışı bir giriş yapmak istemem ama Aslı Tandoğan filmde gerçekten büyüleyici:)

Forumda Uzun Metraj

19 yıl önce
Cevap: After Effects ile ilgili bütün sorunlar

Aha!Çok şık olmuş ya, sanırım Dv-art; Teşekkürler! Ama ben montaja karşıyım, kurgu olsa o 😳

Forumda After Effects

19 yıl önce
Cevap: KISA FİLME OYUNCU ARIYORUM!!!!

Yok demek istediğim kişisel birşey değildi yani başlığı açan arkadaşa yönelik hiç değil.Yani "Aha Erkan Can oynuyor" diyen bir çok tip Pamuk Prenses 2 gibi türevleri trilyonlarca kez yapılmış ucuz ame...

Forumda Ekip Arayışı

19 yıl önce
Cevap: KABADAYI

Filmi bugün Ümraniye Cinebonus'da izledim, ilk yarının sonunda bozulan klima sonucunda ufak bi salona aldılar, kapıdan girerken projeksiyon aletini kapadıklarını gördüm ve telaşlandım, "hayır burada o...

Forumda Uzun Metraj

19 yıl önce
Cevap: KISA FİLME OYUNCU ARIYORUM!!!!

Hala soyunan kadınların olduğu tv programları çok izlendiği gibi ünlülerin oynadığı kısalar tutucak sanıyorlar.Anlamıyorum:S

Forumda Ekip Arayışı

19 yıl önce
After Effects ile ilgili bütün sorunlar

Forumun düzenli durması adına genel bütün AE sorunlarınızı bu başlıkta dile getirebilirsiniz, forum için eşsiz, hızlı bir kaynak olacaktır.Üyelerde zorlanmadan sıkıntı çektikleri konuları burada bulac...

Forumda After Effects

19 yıl önce
Cevap: Türkiye sizinle Gurur duyuyor!

Fena olmamış.

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce
Cevap: ışık hakkında "redhead 1000W ampul nerden bulurum?"

Sirkeci'yi dene derim.Yanılmıyorsam Kamel Işık vardı adını unutmuş olabilirim.

Forumda Sinema'da Işık

19 yıl önce
Cevap: ortamda ki seslerin minimize edilmesi..

Rode Videomic kullanmanı tavsiye ederim başlangıç için uygun bir mikrofon.

Forumda Ses ve Kayıt

19 yıl önce
Cevap: Forum HatıRası-2006-2007

Merakla bekliyoruz:)

Forumda Arşiv

19 yıl önce
Cevap: Trackmania Nations (Eğlencelik klip)

Güzel yapmışsın, biraz daha efekti fazla olsaymış daha güzel olurmuş, baştaki gibi sonradan çok sadeleşiyor, ama arabayı güzel kullanıyor kim kullanıyorsa.

Forumda Arşiv

19 yıl önce
Cevap: Adobe Premiere Mavi Ekran Sorunu

Ben zamanında böyle bir cevap vermişim diğer bir başlıktaki bu sorununa; "Oha saçmalamış pc.mavi ekran he? Belki dll'ye virus bulaşmış olabilir 3ivx.dll diye google'da arat sora bulduğun dosyayı at ba...

Forumda Adobe Premiere

19 yıl önce
Cevap: Tesekkurlerimiz

Bu ince başlık için öncelikle çok teşekkür ederiz:)Paylaşımlarla yeni yeni şeyler öğrendiğimiz kesin bu forumda umarım yeni senede daha da verimli bir forum haline geliriz çözülmeyen sorun kalmaz (taş...

Forumda Adobe Premiere

19 yıl önce
Cevap: 3D denemeler

Bırak Oğuz ya:)kaçıyorlar zaten baksana hayvanlara arkalarına bile bakmıyorlar.

Forumda Arşiv

19 yıl önce
Cevap: Adobe Premiere Mavi Ekran Sorunu

: ) Öyle desene.Fazla ısınıyor olabilir mi acaba?Açılışta üste binen yük belki kitlenmeye yol açar, yani işlemciyi %100 kullanım yapıp o da ısınabilir korumada restart atabilir.Böyle bir sorun varsa.B...

Forumda Adobe Premiere

19 yıl önce
Sayfa 294 / 397