Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: HD DVD ve Blu Ray

Blu-ray daha güzelimsi dürüyor:)

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

18 yıl önce
Cevap: 35mm adaptor setupları

Pd150 ile çekti:)

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: YARDIM: PROMTER YAPMAK İSTİYORUM

Bildiğim kadarı ile özel onlar.İlaçlı(!) şeyleri de burada istemen başlığının kapanması anlamına geliyor, forum kurallarını okumanı öneririm.

Forumda DIY - Kendin Yap

18 yıl önce

Hv20'nin LCD'sine ufak mıknatısla çözülüyor daha gelişmişi LCD menteşesini açıp orada bi oynama yapıyorsun.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: 2008 canon consumer hdv kameralar..

tabi av tv modları öyle ama full diyince insan bi hevesleniyor:)Birde flickr mi ne fotoğraf sitesinden boyutları biraz daha büyük gibi duruyor 4 saate dayanan pili varmış.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

18 yıl önce
Cevap: Yörsan' a tepki

Yörsan yoğurt fln gıda üreticisi olan değil mi?

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Semum (bir hasan karacadag klasigi)

eee.. öyle:)

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce

:)Şuan tek düşüncem bu eleman 200 dolara yapıyor o ayrı tabi:) Hv20:2.000ytlDIY35mmPro 3rd Version : 200 dolar = 230 liraLensler set alsan 400 tutar en fazla FD Canon 2.700'e fln 35 görüntüsü elde etm...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: 2008 canon consumer hdv kameralar..

off of ayıp oluyor ama ya fake fln dediler Hv30 çıkıyo şaka maka:S off yafull suite of manual controls including Aperture and Shutter Priority modes. anladığım kadarı ile full manuel he:D

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

18 yıl önce

Aslında kısa filmin en kötü yanı izletememesi, yani para verip koltuğa oturmadığın sürece, yani emeği emekle desteklemedikten sonra izlenilenler gerçekten bu işe gönül verenlerin dışında izleyicileri ...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Buralara derken pek yol katedememiş thunpax arkadaşımız:PHer ne kadar forumu ezip gitsede neyse, film kutsal damacanadan daha komik duruyor:)

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce

Dabbe'den de beter!Ring,Exorcist,Constantine arası birşey ben birşey demiyorum, diyemiyorum.

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma

Zaten kareler tam hd bir tv için veya beyazperde de tadına doyulmayacak bir film.Festivaller getirir diye umuyoruz artık beyazperde'de izlemek için:)Yeni kare o film kadar iddalı olmasada:P

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce

Afiş harika, ee karelerde harikaydı zaten..Türkiye'ye gelmez büyük ihtimal, indiricez.

18 yıl önce

Riding Alone for Thousands of Miles (Qian li zou dan qi)Heyo heyo buldum!Ama gugul ve imdb'yi aşındırdım sayende:)

18 yıl önce
Sayfa 285 / 397