Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: HD DVD ve Blu Ray Blu-ray daha güzelimsi dürüyor:) |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: 35mm adaptor setupları Pd150 ile çekti:) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: YARDIM: PROMTER YAPMAK İSTİYORUM Bildiğim kadarı ile özel onlar.İlaçlı(!) şeyleri de burada istemen başlığının kapanması anlamına geliyor, forum kurallarını okumanı öneririm. |
Forumda DIY - Kendin Yap |
18 yıl önce |
|
Cevap: 35mm adaptor setupları Hv20'nin LCD'sine ufak mıknatısla çözülüyor daha gelişmişi LCD menteşesini açıp orada bi oynama yapıyorsun. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: 2008 canon consumer hdv kameralar.. tabi av tv modları öyle ama full diyince insan bi hevesleniyor:)Birde flickr mi ne fotoğraf sitesinden boyutları biraz daha büyük gibi duruyor 4 saate dayanan pili varmış. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Yörsan' a tepki Yörsan yoğurt fln gıda üreticisi olan değil mi? |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Semum (bir hasan karacadag klasigi) eee.. öyle:) |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: 35mm adaptor setupları :)Şuan tek düşüncem bu eleman 200 dolara yapıyor o ayrı tabi:) Hv20:2.000ytlDIY35mmPro 3rd Version : 200 dolar = 230 liraLensler set alsan 400 tutar en fazla FD Canon 2.700'e fln 35 görüntüsü elde etm... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: 2008 canon consumer hdv kameralar.. off of ayıp oluyor ama ya fake fln dediler Hv30 çıkıyo şaka maka:S off yafull suite of manual controls including Aperture and Shutter Priority modes. anladığım kadarı ile full manuel he:D |
18 yıl önce | |
|
Cevap: 35mm adaptor setupları Aslında kısa filmin en kötü yanı izletememesi, yani para verip koltuğa oturmadığın sürece, yani emeği emekle desteklemedikten sonra izlenilenler gerçekten bu işe gönül verenlerin dışında izleyicileri ... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Semum (bir hasan karacadag klasigi) Buralara derken pek yol katedememiş thunpax arkadaşımız:PHer ne kadar forumu ezip gitsede neyse, film kutsal damacanadan daha komik duruyor:) |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Semum (bir hasan karacadag klasigi) Dabbe'den de beter!Ring,Exorcist,Constantine arası birşey ben birşey demiyorum, diyemiyorum. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Zaten kareler tam hd bir tv için veya beyazperde de tadına doyulmayacak bir film.Festivaller getirir diye umuyoruz artık beyazperde'de izlemek için:)Yeni kare o film kadar iddalı olmasada:P |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Afiş harika, ee karelerde harikaydı zaten..Türkiye'ye gelmez büyük ihtimal, indiricez. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Riding Alone for Thousands of Miles (Qian li zou dan qi)Heyo heyo buldum!Ama gugul ve imdb'yi aşındırdım sayende:) |
18 yıl önce |