Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Handy35 Ekibi 🙂 Çok güzel olmuş, harikalar yaratılmış...Son halini merakla bekliyoruz artık, görüntü kalitesini de hesaba katarsak sanırım şuan uluslararası standartlarda bir adaptör olacak verilen fedakar çalışmal... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA)
|
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kurgucular buluşuyor... Çalışan link: |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: İlginç / Faydalı / Güzel Web Siteleri PUHAha 😯 |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: SATILIK CANON XLH 1 Hmm kaptım sanırım olayı, Canon'a götürüyorsun ve yapıyor..Hmm ama sadece bu model için geçerli sanırım:) |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
18 yıl önce |
|
Cevap: Amerika'dan Sipariş ! Kazıkçı çıktı Bıdıl:) |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: SATILIK CANON XLH 1 Son mesajını anlamadım, zaten internet ortamında NTSC veya PAL diye bir format yok,TV formatıdır bunlar, TV'de oynatamazsın 24 kareyi, işte sorun orada doğuyor.TV için düşünürsek NTSC ve PAL kayıt yap... |
18 yıl önce |
|
Cevap: SATILIK CANON XLH 1 Nasıl olur ki o?Açar mısın.. |
18 yıl önce |
|
Cevap: SATILIK CANON XLH 1 Aynı anda Pal kayıt almıyor sanırım:) |
18 yıl önce |
|
Cevap: Adsl tavsiyesi Şuan tek ttnet tabanlı olmayan Biri, Koçnet'in kendi tabanından veriliyor.Aynı zamanda Tellcom'da kendi tabanından veriyor.Ama belirli yerlerde oturuyorsan köşesin:)Çok ucuza çok hızlı bağlantılara sa... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Fedon'a Sephia atıyorlar:):) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Google'dan Web Tarayıcı - Google Chrome Deneyelim, hız lazım:) |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Bilemiyorum ki, böyle yüzüne zoomlar fln giriyordu rüyada, bi yüzünü hatırlıyorum erbakan olduğuna kesin eminim, artık bi sonraki bölümü bekleyeceğiz.Previously on lost... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Bilemiyorum ya, böyle bi ev ortamıydı.. Beraber oturuyorduk fln.. o, çoraplarını giyiyordu ben öyle oturuyordum.. Ramazan sanrıları başladı sanırım:S |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Dvd/Mini-dv Kasetten Betacam SP'ye Aktarım Yapan Yer
|
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |