Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Emolara özel bir şarkı:D |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: HD achromat ve Canon objektifler Fiyatlar oldukça makul, ürünlerin fotoğraflarını koyabilirsen alıcı daha rahat çıkar.İyi satışlar dilerim. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
18 yıl önce |
|
Cevap: Mekan fotoğraflamak için Makine tavsiyesi ? Özgür satıyordu bi ara.Canon EOS 400D'si var.Lens bu, oldukça pahalı mimari çekimlere uygun. En olmadı www.lensbaby.com. Veya Sigma 10-20 lens ile Canon 400D |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
18 yıl önce |
|
Cevap: Eskişehir Bana şuanlık uyuyor.Farklı birşey olursa burdan yine haberleşiriz. |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Bilgisayar ve Kilo 179:) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Mekan fotoğraflamak için Makine tavsiyesi ? Canon 450D yanındaTilt objektif ile perspektif bozmadan yapıların fotoğrafını çekebilirsin.Fiyatları oldukça pahalı. Detaylar için 100mm macro orta karar yeterli olur. Bütçe nedir? |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
18 yıl önce |
|
Cevap: 3 Boyutlu canlı yayına Işınlanma ? off tam geyik, |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar Left 4 Dead çeviriyormuyuz şimdi online?:) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Bilgisayar ve Kilo Şöyle diyeyim, Hazırlıkta kaldım ve pcye gömüldüm okula gitmedim.Eskişehire geldiğimde 80 kiloydum şuanda 100ü zorluyorum:) Pc fenaa fenaa.. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Eskişehir Cuma full boş benim her saate uyarım:) |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: buluşma - 21 aralık taksim Epeydir istanbula gelemedim, gelmek istiyordum ama yine ödev var:D |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Ekipman resimleri Bence gayet güzel olmuş eline sağlık videoda da görürsek daha iyi anlarız;) |
Forumda Ticari Ürünler |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar Co-op oynayınca ne kadar sürdü merak ettim:D Ben bi oturuşta bitirdim.Sanırım Co-op oyunlar artacak benim co-opcu ev arkadaşı almam gerek:D LOTR nedense beğenmedim o tarz oyunlar hiç çekmiyor tıkla ve... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar Valla benim oynadığım nettenCod4FSX Grid var.L4D'i indiricem bulursam ah bi:) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar Cod4 KurX-Fire kurheporinna orada nick ekle oynayalım. Bu arada Left for Dead'ın steam'den kalkmış mı demosunu bulamıyorum. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |