Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Eskişehir Saat: 18:00Mekan: Sokak Kafe(Barlar Sokağının orada Ares ile Sağlık Pide'nin arasında bir yerde kalıyor sanırım.) Yarın görüşmek dileğiyle. |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Apple Teşhir Ürünleri satımı
|
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
18 yıl önce |
|
Cevap: buluşma - 21 aralık taksim Acıyın Eskişehir'den gelecem, akşam takılıcam sonra Haydarpaşa'dan trene binip Eskişehir'e gidicem, derse giricem sabah ondan Kadıköy:Dİyi acındırdım. |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: buluşma - 21 aralık taksim Geliyom geliyom ama Kadıköy'de vallahi:) |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Eskişehir Tamamdır, Saat 6 oldu o halde:) 1. Hepatitb2. Demon3. sentetix Devam, Kertenkelebek'e haber vereceğim ona göre saati ve mekanı yarın. |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Emo nedir? Kimlere emo denir? Neden emo olmamalıyız? Mühendis adamlar saçlar siyah yana yapışık fln:PNapalım meslek gereği yapıyoruz. Harbi pataklayasım geliyor bunları ya, bi de anasını satim bizim bölümde çok var ya:D |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Anadolu Hayat Emeklilik Reklam Filmi Bişi mi kaçırdık:)Nedir bu karga olayı? |
Forumda TV Yapımları |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kayıp-Emre Berkün (Klip) Ben şarkıyı beğendim, hoş bir çalışma olmuş eldeki imkanları güzel değerlendirerek bir klip çıkmış ortaya, kesmeler hızlanmış;) Eline sağlık bence şarkı ile aynı hızda giden bir klip çekim açısından. ... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: 3 Boyutlu canlı yayına Işınlanma ? haha:D iyice cıvıdılar yaCNN HD he |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Sayısal Medya Geç saymaktan öte 45 Referans bağlantıdır, bence izleyen değil. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Eskişehir Toplanıyoruz; 28 Kasım CumaSaat 15:00-16:00 gibi (saat sıkıntısı olan belirtsin ayarlayalım saati.) Mekan: Belirlenecek. (mekan belirtin istiyorsanız, Sokak Kafe olabilir, güzel bi yere benziyor, olma... |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Emo nedir? Kimlere emo denir? Neden emo olmamalıyız? Tiki bildiğim "Rotring Tikky" (uçlu kalem) kalemden gelen bir tabir.. (pahalı diye paralı gençler alır okulda, oradan gelme.) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: RED Kameralar www.red.com |
18 yıl önce | |
|
Cevap: O / She Videonun izlenme sayısı 4000'e yaklaştı. Şu anda izlenme sayısı 2433 olarak görünüyor ! Hemen bir mail attım bazen çift sayabiliyoruz düzelttik diyorlar ama sadece referans sitelerin bile yönlendirdiğ... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Emo nedir? Kimlere emo denir? Neden emo olmamalıyız? Camıştrak diyelim bence, Gerizekalı postmodernizmin aptal tohumları işte. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |