Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Filmi Zorlamak 800'lük bir filmi 1000 ayarları ile çekip otomatik banyo yaptırmak veya el ile banyo yaptırırken haddiden biraz daha fazla bekletmek, böylece daha uzun süre kimyasalda kalan film açılıyor ama gren or... |
Forumda Görüntü Yönetimi |
17 yıl önce |
|
Re: ArriFlex mi Panavision mu? Ferrari mi Porsche mi?Binmeyeceksen neden sorarsın ki bu soruyu..Yani şimdi burda çıksa Mino gibi bilgi kaynağı dökse etse.. ehem der geçersin, çünkü dediklerinden bir şey anlamazsın, çünkü sorun basi... |
17 yıl önce | |
|
Re: Canon Hv30 ve Hv40 arasinda ki fark Kırıp yapanlar çok, açıkcası hiçbir adaptörün yakalayamayacağı performans var alette.Kararma fln vs derdi yok.1600-3200 ASA görüyor alet 6400 zorluyor.. Bu ne demek..Gece çekiminde sıkıntı yok, ama ad... |
17 yıl önce | |
|
Re: Satılık HV30 + VideoMic + Monitör + Lensler + Tripod Yani bizim evdeki televizyon NTSC'ydi normal görüntüden biraz daha kırpılmış olarak gösteriyordu ama Hz değerleri LCD'de ne olur bilemem ondan takıp denemek lazım bir PAL yayın. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
17 yıl önce |
|
Re: Kısa Film İçin Canon 5D Mark-II Kira-Ödünç İlker Canikligil'de var bildiğim kadarı ile.. |
17 yıl önce |
|
Re: Satılık HV30 + VideoMic + Monitör + Lensler + Tripod NTSC de olur ama biraz kırpar diye biliyorum. |
17 yıl önce |
|
Re: Güncel Doğubank Kamera Fiyatları Canon HV30 : 1200$ %200 ile satıyorlar vay be. |
17 yıl önce | |
|
Re: Kamera ekranı Basit mantıktaki sorular için başlık açmayın. |
Forumda After Effects |
17 yıl önce |
|
Re: Canon Hv30 ve Hv40 arasinda ki fark 5D Mark2 şuan 24p 25p çekim yapabilmekte, yeni firmware ile bütün özellikleri çekim anında oynama ve sabitleme yapabiliyoruz ayrıca İSO değeri ile de oynayabiliyoruz, en önemlisi yaylanma-sallanma etk... |
17 yıl önce | |
|
Re: Tripota bağlanabilen şaryo satılık. Fiyat nedir |
17 yıl önce |
|
Re: Tripod Petrix ne ya:D |
Forumda Ticari Ürünler |
17 yıl önce |
|
Re: Chiaroscuro Işıklandırması ve Sinema Hee doru onu soruyordu dimi:)O zaman ters ışıkla çalışcan:D |
17 yıl önce |
|
Re: Chiaroscuro Işıklandırması ve Sinema Güneş ışığını kontrol etmek açık hava düşük büte için neredeyse imkansız, beyaz yatak örtülerini birbirine dikerek kocaman bir beyaz kumaş elde edebilirsin belki en gerillacası:D Böylece güneşin geldi... |
17 yıl önce |
|
Re: Total Video Converter'ı iyi bilenlerden yardım.... Şimdi eğer filmler türk filmi ve kalitesi kötü ise zaten divx yapmana gerek yok, altyazı derdin de yok.Yapacağın tek şey, TMPGenc adlı programı indirip(feci iyidir, her formatı destekler) mpeg2 olara... |
Forumda Diğer Yazılımlar |
17 yıl önce |
|
Re: Andrew Kramer'in Bilgisayarı Sisteminde birşey yokmuş.Yani önceki mesajdaki gibi araları atlıyor, niye bekleyelim değil mi. |
Forumda After Effects |
17 yıl önce |