Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Senaryo mu Arıyorsun? Burası kısa film sitesi, paylaşım sitesi değil.Genelde insanların yazdıkları hikayeler kendileri çekemese de bekletiyorlar, ondan dolayı insanlar etraflara emek sarfedip verecekleri senaryoları pek ol... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
16 yıl önce |
|
Re: kaçış (hikayeme yorum yaparmısınız) olurmusun yada olur musun?Dön bir bak önce, sonra da forum kurallarına. |
16 yıl önce |
|
Re: Film Çeken/Çekmeyi Düşünen Herkese Birkaç Soru Yönetmenler ve yönetmen adayları: 1- Çekmek istediğiniz isteyeceğiniz senaryoyu neye göre seçiyorsunuz?Türüne, anlatım ve son.Gerisinde isterse gündelik hayat, basit şeyler olsun.2- Bir senaryonun işt... |
16 yıl önce |
|
Re: kaçış (hikayeme yorum yaparmısınız) banbino, türkçemizi düzgün kullanalım. |
16 yıl önce |
|
Re: Senaryo mu Arıyorsun? İnsanlar belki hikayelerini paylaşmak istemiyorlardır, olamaz mı? |
16 yıl önce |
|
Re: senaryo ve veya hikayesi olan... wow 0_o |
16 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Ha ben önceden izlemiştim de hatırlamıyorum şuan şimdi:) |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Neyle çekmişler onu göremedim ama Viral reklam olabilir mi?!Bir de Canon bölgesel reklamlarından bir tanesi olabilir nerede çekildiğini bilmiyorum ama genelde bölgesel olarak farklı reklam fikirleri ç... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: dialog sahneleri Eylem'in de dediği gibi kameralar arasında özellikle high dynamic range farklı ise çok farklı görüntüler oluşur her ne kadar ışıklar aynı bile olsa. |
Forumda Görüntü Yönetimi |
16 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Biz buluşup genelde bira içiyoruz:) Sonra öğrenci olmanın rehaveti ile çekeriz bi ara diyip hep erteliyoruz:D |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: Teknik Ekip Arıyorum O zaman iş değişir, ben de özel bi okulun öğrencileri sallamadığını sanmıştım çünkü, kolay gelsin elimden geldiğince boş zamanım olursa yardımcı olmaya çalışırım.İstanbul'da olduğum zamanlar zarfında... |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: Piranha Activehd Q Type HD Dijital Video Kamera Ben deymez diyorum, görüntülerini görmedim ama webcamden iyi olacağını sanmam. |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
16 yıl önce |
|
Re: Silüet ... Bu proje ödeviyse diğer projeler yanında samanyolu tvnin filmleri gibi kalmıştır herhalde:)Oldukça güzel, her daim yeteneğini bu denli sergilenemen dileğiyle, eli yüzü düzgün, anlatımı güzel bir film ... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: ekipman yeterliliği ve iç mekan ışıklandırması sorusu? Ben o ışıklarla 3 5 film çıkarttım, sonuçta o da ışık önemli olan ışığı bilen birinin ellerindeki marifet ki genelde ışıkçılarım marifetliydi, istediği gibi yönlendirebildiler. Işık hakkında en ufak b... |
Forumda Ticari Ürünler |
16 yıl önce |
|
Re: ekipman yeterliliği ve iç mekan ışıklandırması sorusu? Bahçe ışıkları en kolayı ve ucuzu. |
Forumda Ticari Ürünler |
16 yıl önce |