Görkem
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: İlginçlikler.... İlginçlikler.... Stanley Kubrick, Otomatik Portakal filminin ABD'de gösteriminde kullanılacak olan 700 kopyasının her birini teker teker kontrol etmiş. |
17 yıl önce | |
|
Dom za Vesanje/Emir Kusturica Çoğumuz tanırız "Yugoslav sinemasının gözbebeği"ni. Emir Kurturica. Gerçi Yugoslavya'nın parça pinçik edilmesiyle ünvanı "Balkan Sinemasının gözbebeği"ne evrildi, olsun, n'apalım. Bu eşsiz şahsiyetin ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İki Size senaryo lazım. Senaryo linkine bakın şöyle bir. Ya da eşe dosta haber salın, bir senaryo edinin. nası yani bu filmin, "eşe dosta haber salın senaryo edinin" diyecek kadar bir senaryosu , içeriği ... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: En sevdiğiniz, sevmediğiniz.... Oyuncular üzerine sohbet.... Evet, Guy Pierce ilginç bir herif. Sürprize açıktır, iyi projede enfes sonuç verir. LA Sırları ve Memento'da harikadır mesela.John Travolta'ya bayılırım ve pek açıklayamam bunu. Bilmiyorum, çok seviyo... |
17 yıl önce | |
|
Re: İki Yok est. arkadaşım. Kırılacak falan bir durum yok. Ben senaryo derken, güçlü görselliği kullanabiliyor, sağlayabiliyorken iyi bir hikaye de anlatmak isteyebileceğin fikriyle senaryo bulsan dedim. Belk... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Star Wars serisi hakkındaki fikriniz? Abi bu ne üstü kaval altı şişhane, Star Wars başlığında Hari Potır anketi. 🙂 Yok öyle birşey. Sil mesajını. 🙂 |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Star Wars serisi hakkındaki fikriniz? Star Wars serisi, hemen her dönemde hem artı hem eksi fikirlerin odağı olmuş bir seri. Örneğin benim için "fena değil" sınıfına dahil. Sevmeyen önemsemeyen kişiler de gördüm, filme kutsal film muamele... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Geçen akşam Demir Adam'ı izledim 3. kez.İlk izlediğimde 4-5/10 falan gibi görünmüştü bana. Şimdi daha bir iyi geldi.İlk izlediğimde filmin handikapı olarak gördüğüm şey şimdi aksine artısı gibi göründ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İki Hoş olmuş, görsel olarak keyifli ama toplamda iyi bir film için yetersiz.Size senaryo lazım. Senaryo linkine bakın şöyle bir. Ya da eşe dosta haber salın, bir senaryo edinin.O zaman keyifli renk ve ka... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Ayrılık ve Kabus Senaryoya müdahale konusunda Ahpaba katılıyorum. |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film 🙂 Keşke söyleseydin valla kanka.Penelope gerçekten ilk 50 dakikada yoktu, kafan yeterince iyi değilmiş, hatırladığın doğru çünkü.Haaa, aslında kafan yeterince iyiymiş yaa. Diğer 50 dakikada var hatırl... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Ted Damme'ın, Johnny Depp'li Blow'unu izledim. Beklediğim kadar iyi bir film değil. Vasattı. 5/10. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Bitli... Fena değil. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Neredeyim Hiç - [2009] Erkan ilginç birşey söylemiş, bir filmin "iyi" değil "güzel" olması. Belki de bu film için söylenecek en doğru şey bu. Hmm, film belki de iyidir. İyi değil fikrinde olduğum için söylemedim bunu. Ben f... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Ayrılık ve Kabus Gayet başarılı bir iş, eline sağlık. Küçük bir iki not: "Kız kardeşimin ölümüne sebep olan sözcüklerin çıktığı(namlunun ağzına bakarak) ağız… " gibi bir replik olamaz, olmamalı, yazık edersin güzelim... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
17 yıl önce |