Görkem
Eklenen Forum Cevapları
|
The Fountain/Darren Aronofsky Bu bahsedeceğim film de aslında bilinen bir film ama geniş oranda izleyici bulmuş bir film sayılmaz. The Fountain/Darren Aronofsky Aslında demek istiyorum ki Darren Aronofsky'nin en iyi filmi bu.En az... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Evet, bu doğru. Hiç efekt yok ve çekimler tam 4 yıl sürüyor.Ve toplam 450 kişi birçok yerde aynı anda çekim yapıyor.Kuşlarla yakınlaşmak için bir sürü yöntem denemişler ve başarılı da olmuşlar. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yerli Filmler Valla imdb gerçekten rakipsiz ve bu başarıyı sonuna kadar hak ediyorlar. Daha önce söyledim, yine söylüyorum. Her alanın bir imdbsi olmalı. Müzik dünyasının. Motorlu araçlar dünyasının. Spor dünyasını... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film The Sweet Hereafter / Başka Bir Dünya. Atom Egoyan....Çok iyi bir karakter dramı. 8/10 |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yerli Filmler Elin oğlu senin ülkendeki şehrindeki yarışmayı senden iyi takip ediyor düşün işte. 🙂 |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Şener Şen ile Cem Yılmaz’ın başrol oynayacağı Yavuz Turgul imzalı sinema filminin çekimleri nisan ayında başlıyor. Yapımcılığını Fida Film’in üstleneceği filmin senaryosu sır gibi saklanıyor. Turgul’u... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yerli Filmler Bu filmle kemal sunal bildiğim kadarıyla altın portakal en iyi erkek oyuncu ödülünü rafına koymuştur. " onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Le peuple migrateur/Jacques Perrin Le peuple migrateur/Kuşlar Kanatlı Uygarlık 2001 İşte kolayca anlatılamayacak bir iş daha. Kuşlar Kanatlı Uygarlık, birçok kuş türünün mevsimsel göçlerini, göç yollarını, bu yollarda başlarına gelenle... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yerli Filmler Aslında izlemeyen yoktur bu filmi ama daha dün izledim ve belki 20. izleyişim olmasına rağmen accayip keyif aldım ve enfes bir film olduğuna hiç şüphem yok. Bildiğiniz Çöpçüler Kralı. İnanılmaz derece... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: ÇIKMAZ Filmin kurgusu ve görüntü yönetimi idare eder, iyi sayılabilir. Ancak bunlar dışında hemen herşeyi kötü ne yazık ki. Oyuncu seçimi ve oyunculuklar bir kere baştan yanlış. Genç insanlarsınız bu filmi y... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
The Sea Inside/Alejandro Amenábar Mar adentro/The Sea İnside.... İçimdeki Deniz. Diğerleri'nden sonra Amanebar İçimdeki Deniz'i yaptı. Yabancı dilde en iyi film oskarını kaptı. İzleyen herkesi ciddi ciddi düşündürdü ve kısmen de ağlat... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Ridley Scott'tan Back Rain'i izledim. 6/10 Van Damme'ı, Sly'ı, Arnie'yi özlettiren nadir filmlerden. Bir adam bu kadar mı dövüşemez, koşuşturamaz yahu. Meaning of Lİfe'ı izledim. Life of Brian bir öl... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: OĞLUM İÇİN Bu başlık yüzünden senaryo ve hikaye bölümüne giresim gelmiyor. Burada herhangi bir şey paylaşasım ve yorum yazasım da gelmiyor. Şaka yapan arkadaş (ki bundan eminim) bence artık yeter forumun da sevi... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
16 yıl önce |
|
Re: Fahrettin Orda mı Lan? Ben filmi görmemiştim. Başlık tazelenince gördüm.Biçim olarak keyifli, anlamlı. Ama belirgin aksaklıklar var filmde. Bir kere en başta, karakter üzerinden giden, karakterin kendisine odaklanan filmler... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: 2010 yılı Oscarları Bu seneki ödüllerin tek ilginç yanı Sandra Bullock'un aynı yıl hem Oskar hem de Ahududu almış olması, üstelik 2sine de gidip ödülünü elleriyle aldı. Güzel bir olay bence 🙂 Evet bence de. Ama ahududu j... |
16 yıl önce |