Görkem
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Sessiz Gürültü - 2010 Kısa Film Bu filmin de içerisinde olduğu bir kısa film alttürü çoktandır oluşmuş durumda bence. Ya da zaten vardı ama çok kez tekrarlanmış ve kalıplaşmış bir tartışma/sohbet konusu halinde değildi belki de, bil... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Sinemacılıkta cinsiyet.... "Neden kadın yöneten az?" sorusunun cevabını bilenlerden, konuşup tartışmışlardan ama bir türlü anlayamamışlardanım (bu durumda olan tek kişisysem de çaktırmayın, zoruma gider 🙂 ) Bir hikayenin naısl ... |
16 yıl önce | |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Shutter Island/Scorsese. 5/10 Scorsese bu hikayeyi çekmeyi isteyecek bir sinemacıysa ona verecek daha iyi bir hikayem vardı benim. Buradaki birçok üye gibi.... Ama herif enfes yönetmen vesselam.... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Dinlediğiniz Müzikler "Doğa için çal"ları biner kez izleyip dinlemişimdir. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Neredeyim Hiç - [2009] Filmi bir kez daha izledim. Yorum yazacak olsam, daha önce yazdıklarımı tekrar yazardım. 🙂 |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Kral'ın Sözü Anladığım kadarı ile bu başlık, forumdaki eleştirel yaklaşımları konuşmak için açılmış bir başlık. Bu konu zaten sürekli konuşuluyor, konuşulmaya da devam edilecektir normal olarak. Eleştirmek ve eleş... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |
|
Re: Kral'ın Sözü guero.... Söylenen hiçbirşeye alınma sakın. Sen bir film yapmışsın, seyre sunmuşsun. Bu senin hakkın, hakkını da kullanmışsın. BUrada sorun yok. İlk sorun şurada, net ortamında da daha önce pek sohbe... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Monolog ... İlk Uzun Metraj Filmimiz ... Çok sevindim, merakla bekliyoruz. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Once Upon a Time in the West/Bir zamanlar Batıda.... ....bana fark ettirdi ki ben western sevmiyorum arkadaş. Unforgiven'ı çok sevmemin nedeni de zaten klasik western dediğimiz şeyin bitişini semboliz... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: UYARI Söylediklerinizin, neyle uğraştığınızın neredeyse tek bir kelimesini anlamıyorum ve hayatımda ilk kez gizemli cinayet filmi izliyor gibiyim. İpuçları falan. 🙂 Amma gerildim ve heyecan oldum var ya....... |
16 yıl önce |
|
Re: jokerhan noluyo lan burda. 🙂Kesme sohbeti sick.... Bekle bak, neler çıkacak. 🙂 |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: ikiyüzlüra Film bu haliyle daha akıcı olmuş enjeksiyon. Yine daha önce bahsettiğim sorunların bir kısmı var ama bir parça "hafiflemiş haliyle" 🙂 |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: İlk Kısa Filmim Davete İcabet İzleyen mutlaka var. Ama ortada yorumlanacak fazla birşey yok bence.Sen bize yorumlanacak birşeyler sun, o zaman seni yoruma boğarız, hiç dert etme.Filmin için söylenecek fazla birşey yok. "Ne derseni... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Bence de.... 🙂Senin renginde sorun yok sick.... Sen bir tanesin çünkü. 🙂 Yağcılığın da bu kadarı.... |
16 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler mordevrimle kezzap'ın nickleri mavi olmaısn, zor okunuyor. Pembe yapın. 🙂 Ya da başka bir açık renk. Ama "açık renk!" |
16 yıl önce |