baço
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Barış Akyüz'e açık Mektup Bir şey sormak istiyorum.Bu site için o kadar insan bekletildi aylarca,sonucunda yayınlanan site oldukça basit ve hiç üzerinde uğraşılmamış bir site.Bu kadar insan bunu haketmiyor. ❗ Site daha dolduru... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Hastane çekimleri Peki üniversiteler için bir bilginiz var mı? Yani bir üniversitede çekim yapmak için yanı prosedür mü geçerli? (Sağlık değil de Milli Eğitim bakanlığı yani, ya da YÖK mü olacak) |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: En "verimli" filmler Primer evet, çok da heyecanlıydı bence. Belki sonu farklı olabilirdi ama çok iyi bir senaryoydu... Cube 1 süperdi, 3 de iyiydi sanırım ama 2 çok iyi değildi sanki. Yine de düşük maliyetse süper tabi..... |
17 yıl önce | |
|
Re: En "verimli" filmler Daha çok film çıkmasını beklerdim aslında... |
17 yıl önce | |
|
Re: film çekerken başınıza gelecekler Yılmaz Erdoğan'ın bir haftalık çekimi çöpe gitti netlik önemli şey canım 🙂İyi de salaklığa bak, bir plan olur, hadi bir iki plan olur da bir haftalık çekim nasıl çöpe gidiyor yahu? Çektiğine hiç mi ba... |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: TV'de Önemli Filmler Bu filmiz ilk kez izleyeceklere özellikle gölge oyunlarına dikkat etmelerini öneriyorum... |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
En "verimli" filmler Verim hesabı hatırladığım kadarıyla harcanan enerji/güç/maliyet ve alınan sonuç oranlanarak yapılıyordu. Yani mesela 1000 tl ile yapılan ve 1000 kişinin izlediği bir film, 10 bin tl ile yapılan ama 8 ... |
17 yıl önce | |
|
Re: Nokta - Derviş Zaim Bunların tek plan demesi, sonuçta ortaya çıkan şey tek plan gibi görünüyor anlamında sanırım. The Rope bile öyle sonuçta... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En İyi Üçleme En iyi üçleme Star Wars I, II ve III. Sonraki en iyi üçleme de IV, V ve VI |
17 yıl önce | |
|
Re: LOST En büyük iki değişim Jack ile Ben'de yaşandı sanırım... Hele Ben dağıldı resmen, her an gücün kötü yanına sapacak gibi.. (yani zaten orda değilse) |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Sinema-Bilim-Teknoloji-Sanat (Alakasız birşey ama "alternatif tıp" diye birşey yoktur. "Tamamlayıcı tıp" vardır. Alternatif birşeyin yerini alabilene denir. Oysa ne kekik anti-biyotiğin yerini alır, ne adaçayı apandist ameliyatın... |
17 yıl önce | |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler "Freaks"i sinemada izleyen bir kadın çocuğunu düşürünce film yasaklandı ve ünlendi. "Freaks"e varana kadar, 17 senede 57 film çeken Ted Browning, olanlar yüzünden iş bulamaz oldu ve sadece 4 film çeke... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Sinema-Bilim-Teknoloji-Sanat Sinemanın bir bilim olmasına dair dünyada kabul görmüş herhangi bir görüş var mı? Ya da bunu belirten bir bilim adamı var mı? Bu biraz sanat/zanaat tartışmasına benziyor çünkü. Bu işin uzmanlarından b... |
17 yıl önce |