Forum

Teşekkür Mesajım

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
2,012 Görüntüleme
(@lightshadow)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Bu foruma emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten önemli bir boşluğun doldurulmaya çalışıldığına inanıyorum. Benzer bir sinema ile alakalı foruma şahsen ben rastlamadım. Belki benzerleri vardır, ben bilmiyorum.

Forumda, kendi çapında eğlence amaçlı kısa filmler çeken lise öğrencileri de var, uluslararası festivallere katılma başarısı gösterebilen geleceğin sinemacıları da var, rts öğrencileri, bağımsız sinemacılar, sektör içerisinden kişiler de var.

Yeni şeyler öğrenmek için, bildiklerini paylaşmak için, ekip oluşturmak için, ne için olursa olsun tek bir amaç için, yani sinema için burada, çok değerli olan zamanımızı harcayarak topluma ve insanlığa veya sadece kendimize fayda sağlayacak paylaşımlar yapmaya çalışıyoruz. Buradaa önemli olan kendiniz için veya diğer insanlar için ne kadar fayda elde ettiğinizdir.

Buradaki sinema aşığı insanlara faydalı olabildiysem ve yeni şeyler öğrenerek kendime bir fayda sağlayabildiysem ne mutlu bana.

Geleceğin yönetmenlerini, senaristlerini görüyorum burada. Bir gnostik olarak az buçuk öngörü sahibiyim. İnsanların yaptıkları, yapacaklarının garantisidir. Kısıtlı imkanlarla çok iyi işler çıkaranlar var. Hepsinin yolu ve bahtı açık olsun.

Benim de biraz kendi işlerime ağırlık vermem gerekiyor. Böylece daha fazla fayda elde edebileceğim bir harekette bulunmuş olacağıma inanıyorum.

Her şey için teşekkür ederim.

“The first draft of anything is shit.” Ernest Hemingway

 
Gönderildi : 04/08/2015 10:24 pm
(@halostendap)
Gönderiler: 4108
 

ne güzel bir başlık 🙂 ben de teşekkür ederim, neticede okul gibi (hiçbir şey vermese bile ilerde yönetmen olabileceğin hissini veriyor 🙂 )

insta https://www.instagram.com/morehalityalcin

 
Gönderildi : 05/08/2015 2:14 am
Paylaş: